zincir

Arkadaslar,
Oncelikle herkese merhaba. Siteye yeni uye oldum sayılır. Cok basarili bir site oldugunu dusunuyorum. Kaliteli ve bilgi dolu ve paylaşımcı bir site.
Ben motorsikletime zincir arıyorum. Bu konu ile ilgili internette gezinirken siteyi buldum. Site icindeki forumlarda bu konu ile ilgili bir dolu bilgi var ama cogu eski ve guncel degil sanırım.
Su anda guncel olarak, motorsiklet zincirleri ile ilgili, nerden, nasil alınabilecegi ve fiyatı ile ilgili bilgisi olan var mi? En kaliteli zincir markası nedir? Sitede Cekoslovak zincirlerinden bahsedilmis. Belli bir marka var mi?
Bu is icin en dogru yer neresi? Tecrubelerinizden bahseder misiniz?

Herkese kolay gelsin.. .

Motorun markasını söylersen daha iyi yardımcı olabilirim,Bana göre en kaliteli D.İ.D

Eger istanbulda isen karaköy perşembe pazarı nın karşısında sor ...giriyosun ilk sol.oringli,sade 50 tl den fazla vermege degmez.Ve kalite standart.

DID marka o ring li zincir alıcaksın arkadaş,
sağ üst tarafta bi reklam dönüyor did dişli ve zincirleri diye ordan bi model bulabilirsin kendine, karaköy taraflarında ucuz olduğunu duymuştum..

CBF e servisten zincir alayım desen 500-600 tl yi gözden cıkart.Karaköyde aynı paraya en az iki zincir diyorum?

DID zincirin kalitesine suphem yok ama cok para. karakoy persembe pazarına bakmak lazım ama orada da orijinal mi degil mi sorusu geliyor akla. orada cok üç kağıt oluyor diye duydum. dandik zinciri kaliteli zincirmis gibi satıyorlarmıs. güvenilir bir yer bulmak lazım.

Arkadaslar, sizi bilgilendirmek istedim.
Karakoy Persembe Pazarında Dinamik Zincir diye bir yer buldum.
Her turlu motosiklet zincirleri mevcut. Cok yardımsever ve ilgili davrandılar. Zincirler ile ilgili her turlu bilgiye su an sahibim.
520 Cek Malı oringli zincir aldım. 110 baklası + kilit olarak 100.-- TL.
Cek malı duzgun bir zincire benziyor. Zincirler ile ilgili bilgi isteyenlere yardımcı olabilirim. Dinamik Zincir'in telefon numarasını veriyorum (0212-2924414). Isteyenlere kargo ilede gonderebiliryorlarmış.
Bilgi isteyen benimle iletisime gecebilir. ([email protected])

Arkadaslar, sizi bilgilendirmek istedim.
Karakoy Persembe Pazarında Dinamik Zincir diye bir yer buldum.
Her turlu motosiklet zincirleri mevcut. Cok yardımsever ve ilgili davrandılar. Zincirler ile ilgili her turlu bilgiye su an sahibim.
520 Cek Malı oringli zincir aldım. 110 baklası + kilit olarak 100.-- TL.
Cek malı duzgun bir zincire benziyor. Zincirler ile ilgili bilgi isteyenlere yardımcı olabilirim. Dinamik Zincir'in telefon numarasını veriyorum (0212-2924414). Isteyenlere kargo ilede gonderebiliryorlarmış.
Bilgi isteyen benimle iletisime gecebilir. ([email protected])

Öncelikle hayırlı olsun.
Ama umarım pişman olmazsın. Ucuz etin yahnisi pek olur derler. Sonuçta 1000'lik bir makina kullanıyorsun ve zincir hayati önemde bir parça. 3 kuruş fazla verip kaliteli, mukavemeti yüksek bir X-Ring'li zincir alsaydın daha doğru olurdu diye düşünüyorum. Bir problem olmasa bile, ucuza aldığın zincir 10 bin km. gitse, alacağın markalı zincir en az 20-25 bin giderdi. Pahalıysa da bir sebebi var sonuçta.
Tamamen kişisel görüşümdür, güle güle kullan, kazasız belasız inşallah.

Kalite icin tamamen aynı dediler. Ama tabii satmak icin mi dediler bilemem. Zincir goruntude orijinali ile aynı gozukuyor ama gorerek anlasilir mi oda ?
en dogrusu deneme yanılma. tabii sakata gelmedigimiz surece..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben motoruma yaklaşık 600 km önce RK markalı itakyan zincir taktım x oring ve çok memlunum eğer düşürsen kızıltoprak mototal adem usta var yanılmıyosam fiyatı 129 euroydu ama benim selamımı söylersen eminim bişeyler ayarlar.

çek malı dediğin çekoslavak oluyor sanırım,
ve benım duyduğum en sağlıklı zincir diyebilirim,

çekoslavak ve alman malı zincirler kalitesini kanıtlamış imalatçılardır...

Hayırlı Olsun...

güle güle kullan,ilerleyen zamanda kullandığın zincir hakkında izlenim ve deneyimlerini paylaşırsan sevinirim.

Kalite icin tamamen aynı dediler. Ama tabii satmak icin mi dediler bilemem. Zincir goruntude orijinali ile aynı gozukuyor ama gorerek anlasilir mi oda ?
en dogrusu deneme yanılma. tabii sakata gelmedigimiz surece..

Merhaba Arkadaşım,
Zincir ile ilgili bilgi verebilir misin? Yaklaşık 1 aydır kullanıyorsun galiba, olumlu olumsuz bir durum var mı?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yeni zinciriniz hayırlı olsun. Ben 1 ay önce Honda - servisinde değiştirdim. Komple kit olarak. Bu konuda kesinlikle 3 - 5 kuruş uygun olsun diyemeyenlerdenim. Toplamda zincire ( 300.-TL ) verdim.
Umarım aldığınız iyi bir zincirdir. Sizi üzmez:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar