Zincir Yağlama Sorunu

Motosikletin zincirini her yagladıgımda jant oldugu gibi batıyor. Yokmudur bunun baska bir yolu. Jantın boyası cıkmaya basladı artık temizlemekten. Siz zincir yaglamayı jantı batırmadan nasıl yapabiliyorsunuz ?
Zinciri aksamdan yaglıyorum Sabaha dek bekliyor motor. Sabah yola cıkıyorum 20 km sonra jant batmıs :(
Bıktırdı valla artık.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorun modelı ne bu arada ybr felan sa zıncır koruması oluyo onlardan taktır cok super oluyo sonra basıcan gresı hıc bıişi olmuyo lastığe

valla kardeş benimkide batıyodu jant şimdi yağlamadan evvel mazot la bir güzel zincirimi temizliyorum bu arada arka jant ı da mazotla siliyorum yağladıktan sonra bir saat kadar güneş te bırakıyorum yine kirleniyo ama o kadar fazla değil yani yıkayınca hemen geçiyo... bir dene istersen

Bende teşekkür ederim :) Saolasın aramaıdm ama bulamamıstım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nasil bir yag kullaniyorsun ki?

zinciri temizlemek icin CASTROL CHAIN CLEANER ve yaglamak icinde CASTROL CHAIN SPRAY O-R kullaniyorum. o yag inanilmaz kuvvetli yapisiyor. sadece zinciri yaglarken lastige gelmemesine dikkat etmek lazim ...

nasil bir yag kullaniyorsun ki?

zinciri temizlemek icin CASTROL CHAIN CLEANER ve yaglamak icinde CASTROL CHAIN SPRAY O-R kullaniyorum. o yag inanilmaz kuvvetli yapisiyor. sadece zinciri yaglarken lastige gelmemesine dikkat etmek lazim ...

:cat:
+1
CASTROL CHAIN SPRAY'i bende tavsiye ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar