Zincir temizlerken benzin mi mazot mu? Gazyağı demeyin

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
100 le gitmeyip naapak ? Adım başı radar..
Hem ceza yemiyoz hem zinciri kemirmiyoz..Lastiklerimizin kaarı cabası..
La her türlü kardayız.. :queen:

Ben de bazen tam "zinciri yeni aldık, dişlileri yeni değiştirdik, efendi efendi kullanayım, hem benzine de zam geldi" diyorum ama sonra gözüm dönüyor, "20.000 km bu şekilde eblek eblek sürerek geçmez" diyerek yapıştırıyorum.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben de bazen tam "zinciri yeni aldık, dişlileri yeni değiştirdik, efendi efendi kullanayım, hem benzine de zam geldi" diyorum ama sonra gözüm dönüyor, "20.000 km bu şekilde eblek eblek sürerek geçmez" diyerek yapıştırıyorum.

Yüksek cc li, motorların en keyifli hali 90 la 100 le giderken , Gazı açtığında yürüyeceğini biliyorsun.. Yürüyorda namıssız.. Bebim motorun zincir dişli seti 3000 lira falandı yazın.. Az tırsak kullanmak keseye çok faydalı ..:queen:

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Yüksek cc li, motorların en keyifli hali 90 la 100 le giderken , Gazı açtığında yürüyeceğini biliyorsun.. Yürüyorda namıssız.. Bebim motorun zincir dişli seti 3000 lira falandı yazın.. Az tırsak kullanmak keseye çok faydalı ..:queen:

binemiyorsan baaa ver hemşerim... :p ben binerim.. 2 kişi de binerim... :queen: :flower:

Selam dostlar, çok uzun zamandır girmemiştim foruma :salut::)
Ben zincir yağlama ve temizleme derdinden kurtulalı 3 yıl oldu:queen:
Techoileri yapandan Allah razı olsun:)

forumu kullanmaya başladığım zamandan beri benzer başlıklar vardı.Yazılanlara göre zinciri söküyor mazot veya gaz yağına batırıyor,temizleyip yağlıyordum.Sonra bir aydınlanma oldu;Dedim ben ne yapıyorum? :) Zincir temizliği için çok vakit harcıyormuşum.çamur varsa ekstradan tek yaptığım su ile çamuru dökmek.Çamur değilse tek yaptığım;fırça ve bez ile kabasını alıp yağlamak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar