Zincir temizleme spreyi gereklimi?

Burada TEMEL sorun zincirde o-ring var mı yok mu?

Varsa sprey, yoksa 90 numara şanzuman yağı ile yağlamak yeterli.

Burada TEMEL sorun zincirde o-ring var mı yok mu?

Varsa sprey, yoksa 90 numara şanzuman yağı ile yağlamak yeterli.

Otomatik yağlama sistemleri oringli zincirlerde bildiğin yağ kullanıyor , sadece içine renklendirici eklenmiş ve bonibon kutusu gibi cafcaflı bir tüpte pazarlanıyor , illaki spreye gerek yok ki likit yağ bin kat daha iyi yağlama yapar..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gaz yağı 👍🏾👍🏾 5 litre aldım. Hem içiyorum hem temizliyorum. Kafasıda iyi temizliği de. Kapitalizmin oyuncağı olmayın. Gaz yağı kullanın :cat:

Gazyağı sağolsun bide özenli bi temizlik yaptımmı gerçekten fabrikadan çıkmış haline çeviriyorum zincirimi youtube de videosu var hatta bi kanal koymuştu gazyağı ile

Gaz yağı 5 litre aldım. Hem içiyorum hem temizliyorum. Kafasıda iyi temizliği de. Kapitalizmin oyuncağı olmayın. Gaz yağı kullanın :cat:

Bi ara masa kuralım,yazın kavun ve meyve tabağıyla iyi gider..ufaktan çakır keyfi yapar...ama fazla içersen cırcır yapar,malum bağırsakları açıyor hem mide'deki keçeleri ve oringleride bozmaz :)

En ideal temizleyici mazot ya da gaz yağı. Hem ekonomik hem de iş görmesi açısından.
Daha iyi bir sonuç istiyorsan Würth balata temizleyici var oda mis gibi yapıyor.

temizleme spreyleri 1-2 kerede bitiremezsin.
ipone un 500 ml lik kutusunu 8-10 defada anca bitirdim.
eğer pahalı geliyorsa gaz yağı alabilirsin, litresi 5 lira civarında sanırım.
onu da bulamazsan mazot ile temizleyebilirsin.
zinciri temizlemeden üzerine yağ sıkmak pek fayda etmez, çünkü tozun kirin üzerine yağ sıkmış olacaksın, zincire değil.

Ben zincirlerim o-ringsiz olduğu için 90 numara şanzıman yağı ile yağlıyorum. Bildiğim kadarıyla petrol türevleri origleri eritiyor. Ben o yüzden oring varsa sprey şimdiki gibi yoksa 90W yağ sürüyorum. Sorduğum ustalarda onaylıyor. Memnunum, param cebimde.

Ben 1 kere uygun fiyata yağ çözücü sprey alıp eski diş fırçasıyla temizlemiştim. Biraz zor ve uzun sürdü gibi oldu ama iş gördü sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar