Zincir Kilit Tavsiyesi (Max 250tl)

Eh doların durumu belli. Eski başlıklara baktım da fiyatlar çok değişmiş

Geceleri rahat uyuyabilmek motoru branda ile kapatıp fren diskinin en üst tarafına abus alarmlı disk kilidi takıyorum

Fakat geçen gece(03:32) alarmın çaldığını duydum ve balkona çıkıp baktığımda kimseyi göremedim. Koyacak yerim olmadığı için motor apartmanın önünde duruyor. Bu olaydan sonra bir zincir arayışına girdim. Geceleri kalkıp sürekli motoru kontrol etmek istemiyorum :sunny:

max 250lira ile alabileceğim en iyi zincir kilit nedir?
zinciri bir ağaca dolamak mantıklı mıdır?

onguard 8016 çoğu incelemesinde beğenilmiş ve bütçeniz doğrultusunda.

https://www.youtube.com/watch?v=_rOdbDywrdE

Hocam video moral bozdu :pale:. Peynir ekmek gibi gitti çoğu zincir napalım şimdi bin lira mı verelim :D

EagleRider'ın attığı videoda çubuk kraker gibi gitti o. Gerçi bütçe belli yapacak pek bir şey yok gibi

Onguard tavsiye ederim, uzun araştırmalarım sonucu bende buna karar verdim. Bütçenizede uygun. 110cm x 14mm sipariş verdim bekliyorum.

Videodan sonra benimde kilit olayına güvenim kalmadı hiç :) Kilit yerine kasko daha garanti olur. İyi kilitler kasko parası zaten.

56714685.jpg

Bunu kullanıyorum, fotoğrafta göründüğünden çok daha kalın ve ağır. Kilidi de hoşuma gitti. Ben bir ay önce 1.80 cm olanın 275 lira civarında bir fiyata almıştım. Ama şimdi her yerde zamlandığını görüyorum. Bütçeni biraz esnetebilrsen bunu tavsiye ederim.

Hocam video moral bozdu :pale:. Peynir ekmek gibi gitti çoğu zincir napalım şimdi bin lira mı verelim :D

EagleRider'ın attığı videoda çubuk kraker gibi gitti o. Gerçi bütçe belli yapacak pek bir şey yok gibi

abusuda peynir keser gibi kesiyorlar videodaki arkadas ya kesememiş yada kesmek istememiş .

http://www.motosikletaksesuarlari.com/Abus-Motosiklet-Zincir-Kilit-Steel-O-Flex-1360-110_8099.html

Ben bunu kullanıyorum. Zincirlere göre daha pratik, istediğin şekle girip o şekilde kalabiliyor. Kolaylıkla şasiden geçirip sağlam bir yere bağlıyorum. Kilit yerden bayağı bir yüksekte olduğu için kesilme şansı çok düşük. Zaten Abus 7000 RS1'im de var. Brandayı açmaya kalksan bile ortalığı inletiyor. Güvenlik kamerasının önüne de koydun mu senden iyisi yok. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar