Zincir Dislileri hakkinda

Arkadaslar kafama takilan bir sorun var mondial drift marka motorum var ön ve arka disli hafiften oynuyor bunun oynamasi normalmi sizce bosluk varmis gibi servise sordum hafiften oynamasi normal dedi pek inanmadim size sorim dedim birde dislinin bozulup bozulmadigini nasil anlariz

Normal dostum ön dişlide arka dişlide ileri geri sağa sola doğru oynar hafif boşluk olur ama belli bir düzeyde olması gerekir.

Normal dostum ön dişlide arka dişlide ileri geri sağa sola doğru oynar hafif boşluk olur ama belli bir düzeyde olması gerekir.

Saolasin hatta ben on disliyi oynuyo diye sikmistim vidasi kirilmisti tutan servise sormustum oda normal demisti biraz oynamasi

benimde bildiğim kadarıyla ön dişli oynar ama arka dişli oynaması lazım arka dişli oyuyorsa arka dişli takozunu değiştir

arka dişli takozların değişecek kardeşim ön tarafın oynaması normaldir ama arka sabit olması gerekir hemen servise götür değiştir dişlinin kırılıp kopması sonucu tekerin kitler ve kötü kazalara yol açabilir :cat:

arka dişli takozların değişecek kardeşim ön tarafın oynaması normaldir ama arka sabit olması gerekir hemen servise götür değiştir dişlinin kırılıp kopması sonucu tekerin kitler ve kötü kazalara yol açabilir :cat:

Takoz derken icindeki bi lastik oluyomus ondanmi bahsediyorsunuz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar