Zincir Dişli değişimi Yetkili Serviste Mi Yaptırılmalı?

Merhaba cb250r motoruma yeni zincir dişli seti aldım fakat serviste mi değiştirsem yoksa bilindik referanslı bir ustaya mı götürsem karar veremedim açıkçası. Servis yoğun olduğundan çok ilgilenmeyip temizlemeden ayar yapmadan gönderir diye düşünüyorum. Bilmiyorum açıkçası ne yapacağımı lütfen fikir verebilir misiniz?

zincir dişli değişimi üst düzey ustalık gerektiren bir durum değil bence servis olması biraz insanın içini rahatlatsa da bence şart değil gidilebilir.
ayrıca zincir dişliyi servisten aldıysan eğer fiyat ne dediler?

zincir dişli değişimi üst düzey ustalık gerektiren bir durum değil bence servis olması biraz insanın içini rahatlatsa da bence şart değil gidilebilir.
ayrıca zincir dişliyi servisten aldıysan eğer fiyat ne dediler?
Servisten almadım hocam, servis işçilikle birlikte 6500 dedi ama marka söylemedi. Bende did gold x ring aldım set halinde 5400 e.

Kendin değiştirebilirsin. Çok zor değil. Değişitiremem dersen yetkili servis avantajdır. Belge alırsın. İleride işçilik ile ilgili sorun çıkarsa hakkını arayabilirsin.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Zincir dişli ve fren sıvı / balata işlerini yetkili serviste değil bildiğim ve ustalığına güvendiğim özel serviste yaptırıyorum. Aynı bedelle daha kaliteli malzeme kullanmış oluyorum bu şekilde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar