Zincir Bakımı ve Zincir Yağlama Aea

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
[YT]GQGIAnJ39lI?list=UUef-j9u0IYllBZ955fCfa9A[/YT]

Video açılmıyorsa linki için tıklayınız.

Burda uyarmamış buyuk ıhtımalle unutmuş diğer videolarında muhakak üstüne basa basa hatırlatır çünkü, ben yazayım; işi tembelliğe vurup kesinlikle motoru viteste çalıştırıp temizleme yada yağlama yapmayın , Allah muhafaza parmaklarınız sıkışabilir hatta kopabilir.

Burda uyarmamış buyuk ıhtımalle unutmuş diğer videolarında muhakak üstüne basa basa hatırlatır çünkü, ben yazayım; işi tembelliğe vurup kesinlikle motoru viteste çalıştırıp temizleme yada yağlama yapmayın , Allah muhafaza parmaklarınız sıkışabilir hatta kopabilir.
merak etmeyin unutmamış :)
PCYe41P.png

Bugun zincir yaglama spreyi aldim. Orta sehpa veya baska donanimim olmadigi icin nasil yapacagim diye dusunurken aklima gelen fikri uyguladim. Tek basina da cok cok kolaymis. Motoru bos vites ve calismaz haldeyken ayaklikta tutup zinciri yagladim. Sonra yavas yavas el ile itip tekrar ayakliga alip diger kismi derken kucuk bir tur ile zincir yaglama isini halletmis oldum. Orta sehpa vb hicbir donanima gerek yokmus ☺

Yok yok zaten spreyin ucunda ince bir boru olmasi nedeniyle hedef tam vuruluyor ☺

Zinciri temizlemek için sprey yoksa 1.Tercih:Gaz yağıdır,daha ince olduğu için temizlik harikadır her gün zincir temzleyip yağlamıyoruz o nedenle.Sök zinciri gaz yağının içinde güzelce temizle kurula.As bir yere sızıntı bitsin, kurut tak zincirini ve yağla; fazla yağlarıda hafifçe sil, sağı solu kirletmesin.işlem tamam tekeriniz düz bassın arkadaşlar

Merhaba,

Zincir temizliği,yaglaması yapıldığı halde zincir neden şıkırdar peki?

https://www.youtube.com/watch?v=to_izvPVlCs&feature=youtu.be

Belki birazdaha özenli bir bakım gerekebilir...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar