Zileli Orhan Yollarda: Macahel Yaylası

Bugün Artvin, Borçka'daki Macahel Yaylası'na gittim. Sabah 8’de yola koyuldum, akşam 9 gibi eve geldim. Gidiş geliş toplam 420 km yol yaptım. Ortalama tüketim değerlerini yarın yazarım.
Macahel Yaylası’nın merkezi Camili Köyü. O kadar yol gittim, ancak Camili’de bir bardak çay bulamamak bana çok dokundu. Neyse evde içeriz artık.

Abi almanlara otostop yaparak Türkiye turu attığını sandım. Son fotoğrafı gördüm içim rahatladı. İyi geziler

Valla helal olsun. Tebrikler. Hemşerim olmanız da size ayrı bir sempati duymamı sağlıyor.
İyi geziler abicim. Tekerine taş değmesin.

Hocam beni öyle tahrik ediyorsunuzki alıcam motoru istanbul tıntın karsa ardaha na gelicem o derce siz motoru sürerekmi yoksa otbus bagajına koypmu karsa götürdünüz

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Hocam Türkiye'de tek, dünyada ise sayili biyosfer rezerv alanlarindan birine gitmissiniz.
Tahmin ediyorum tabiat bir kaç gün kalip nefes almayi ve tadini çikarmayi vazgeçilmez kilacak kadar güzeldir.
Ayrica bal almadan geçip gittiyseniz yazik etmissiniz. O tabiatta sinekler bal yapsa yine yenilir.:)

O Atatürk heykeli yillar önce bir devlet krizine neden olmustu ama detaylari hatirlayamiyorum.
Galiba altinda ismi yazili sahis yaptirmis, devlet onu çagirmadan açilis yapmaya kalkismisti.
Unuttum gitti. Millete kiziyoruz ama biz bile gündemi çabucak unutup takibi birakiyoruz.

Gezi için ellerinize saglik.:cat:

eline sağlık orhan abi :cat: zaman tüneli oldu benim için resmen bu yıl karadenize (Artvin ve rize ) gitmem lazım mutlaka :pr:

selam doktor ORHAN BEY, benim yaşım 42 ,bazen kendi kendime diyorum bu motor işine 50 yaşına kadar binelirmiyim diye ,sizi gördükten sonra nasip olursa daha çok binerim ben bu motora,sizi ilgiyle takip ediyorum,şu sizin tavsiye ettiğiniz resim üzerine yazı yazma işini yaptım ama resim yükleme sitesinden link alamıyorum error veriyor,bende vazgeçtim artık eski sisteme devam ediyorum(bu konu ile ilgili youtube'de bir video varmı bilmiyorum)gezilerinizin devamını dilerim kazasız ve keyifli sürüşler dilerim,saygılar...

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Hocam yağını fln değiştiniz mi motorun bakımlar yapıldımı :D sormadım bari burdan sorayım ^^ lastikleri naptınız

Babam borcka da tabur komutaniydi 1993 yılında ıstanbul taşıdığından beri gidemedim fotoğraflar dan gördüğüm kadarıyla çok değişmiş özellikle de baraj yapıldıktan sonra. Sayenizde bir nebze olsun hayret gidermiş oldum. Bir soru soracaktım. Adliyenin de bulunduğu dağda yani baraja ve devlet hastanesine bakan yüzeyde orman içinde türkiye haritası şeklinde bos bir otlaklik alan vardı orasi hala duruyor mu hiç gordunuzmu. Yolunuz açık olsun nice kazasız belasız kmler. Darisi basima

Orhan Hocam, bir kaç seyahat yazısından sonra, birden bire yok oldunuz. İnşallah hayırdır. Açtığınız başlıklara bakıyorum, hemen hepsi teknik bilgi içeren, doyurucu yazılar.

Hadi bakalım, bir ses, bir nefes,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar