"...Zeynep..."

Hakikii duygu yüklü olması gereken motorcu ruhunu bu kadar net anlatmak gerçek yetenek.Teşekkür ediyorum "akalteke"!:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Senin yazdığının altına yorum yazmak bizim ne haddimize, sadece nacizane bir tebrik bir teşekkür olur bizim dilimizden. Zeynoyu yetiştiren, bunları yazan ellerinize sağlık.

Arkadaşlar ara sıra böyle getirip yaz bunları diyorlar gönlümüzde bir yere koyup. Ve ekliyorlar bak adam gibi yaz diyorlar. Yazdığın yerdekiler öyle eften füften kimseler değil. Ona göre. Çoğu gönül eridir diyorlar peşinden sen oraya iki satır yazarsın onlar senin ciğerini çözer sonra. Unutma haa diye ekliyorlar hele içlerinden bazıları var Yüreklerinin büyüklüğü değil mangalla demir çelik ocağıyla zor ölçülür.

Ve arkadaşlar bu yazılarda bu kriterlerle yazılıyor ve herhangi bir yerinde beceremediğim kısmı varsa benim cahilliğime, güzel yerlerinide getirilenlere vesile olan sizlerin güzelliğine verin

saygılarımla

T.D.

Sen Gönülden anlayan adamsındır..
Ama önce ADAMsındır. Bu yürek herkese nasip olmaz üstadım.
Allah gönlüne göre versin insallah..

Saygılarımla...

yaaa Tamer abi hayatımda okuduğum en güzel dizelerdi:cat:
abi sen birtanesin:rendeer: senin gibi dir dostum olduğu için çoooooooooook mutluyum
bir hikaye bukadar güzel ve bu kadar halk ağzıyla ancak bu kadar anlatılırdı
bizimle paylaştığın için tekrar teşekkürler:rendeer:

Ortaokulda vardi benimde gonlumu kaptirdigim bi Zeynep, kendisi intihara meyilliydi ama bana hep solerdi nasil yapacagini, bende her seferinde annesine haber verirdim :wiinkk: Cok ilginc gunlerdi ozaman intihar bile cocuk oyunu gibi geliyordu. Hatirliyorum hocam Zeynep bi kutu hap icmis, hop Zeynep hastaneye kaldirilir, Yillar sonra gordum, sanki yabanci gibi gecti gitti. Selam bile veremedim Ole isde bende yazim istedim. Cok guzeldi akalteke ellerine saglik:cat:

yaa abi bu nasıl güzel yürektir ve bu nasıl edebiyattır anlamadım bence çok az insanın gönlü bukadar büyük olabilir:rendeer:

mindtrap' Alıntı:
Yillar sonra gordum, sanki yabanci gibi gecti gitti. Selam bile veremedim Ole isde bende yazim istedim.

aynı duyguları bende yaşadım geçmiş vakitlerin birinde...

adı Yudum'du...

Dünyanın en güzel ismine sahipti...

sevgiye susadım....

ondan bir Yudum mutluluk istemiştim sadece...

çölleşmiş kalbinin vahasından bir damlayı çok gördü...

Yorum yapmaya hacet yok.. Kelimeler kifayetsiz.. Her zamanki yazıların lezzetinde.. Buram buram sevgi kokan, yazanın gönlünün en derin, en değerli yerinden çıkmış bir yazı.. Sağol Tamer abi..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bİr KÖŞe Yazari Nasil Takİp Edİlİr
Bİr Yazarin Kİtabi Nasil Okunurda Sonrakİ Romani Beklenİr
Bİr Pembe Dİzİ DÜnyadan Kopartircasina Baglar Tv BaŞina
Ve Sİz HİÇ Bİrİne Yorum Yapamazsiniz
Bende Yapamiyorum
Kelİmelerİn Kİfayetsİz Kalacagi Korkusundan
Ve Bİr Sonrakİ Yazinizi Beklemekteyİm
Ellerİne YÜregİne Adamligina Vede Vesİle Olanlarin GÖnlÜne
Kocaman Saygilar

Eyvallah, eline yüreğine sağlık.... Zaten artık senin nici görünce kesinlikle geçmiyorum topiği cevap bile yazmış olsan biliyorum dizelerde yürek gizli, insan gizli mutlaka okuyorum.. tebrik ederim binlerce kere, umarım bir gün elini sıkmak nasip olur. ömrün çiçeklensin...

Akalteke yine yazmış yazacağını. Yeni süper bir hikaye yine eline sağlık.

ŞU GÜZEL VE DUYGU YÜKLÜ TOPİĞİ Bİ GÜNCELLEYELİM HERKES OKUSUN Dİ Mİ AMA :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar