Bu arada bir iddia da ölümlerin bilmem kacı racing makina kullanan insanlar denmiş..
Yahu bi gidin allanızı severseniz.. Dahe çok yeni ünlü bir iş adamımızı GS1200 üstünde kaybetmedik mi? Daha yeni gururumuz Kemal Merkit i kaybetmedik mi? Hadi onları geçtim kazalara bakalım,
Ya yanlıs tabela yüzünden, ya sulama esnasında asfaltın ıslanması yüzünden, ya sinyal vermeyi dünyanın en zor işi gibi gören 4 teker sürücüleri yüzünden, bunların motoru görememelerinden, yada başka dış etkenlerden.. Bu ve benzeri nedenlerden dolayı gerçekleşen ölümler çok yüksek yüzdeye sahip.. Endurocu ölmez? Neden çünkü çok erkeksiniz

erkek adam ölmez değil mi? Enduro motor alıp hayatı boyunca asfalt dısına çıkmamıs kaç kişi tanıyorsunuz? Ben çok fazla sayabilirim size.. Elbette bu motorun hakkını vererek kullananlarda vardır ama çok azsınız.. SS, Naked Bike, Sport Touring ..vb makinaları tercih eden adamlar zeki adamlardır.. Çünkü bayırın, dağın, taşın onu ilgilendirmediğinin farkındadır.. Motoru onun için önemlidir, o bilir ki asfalt dışında onu kullanmayacaktır, bu yüzden de ihtiyacına göre motor almışdır. Bu zekanın bir göstergesidir.. Kasksız, korumasız motor binen kişiler hakkında söylenenlere katılırım.. Mahallemdeki kebapçının çırağını döve döve kask takmaya alıştırdım şimdi görünce dua ediyor çocuk bana..
Demem o ki sayın erkek abiler.. (Hani siz erkeksiniz bizim ne olduğumuz belli değil ya, eğer böyle düşünüyorsan bi fktr git zaten) Siz enduronuza bininiz, diğerleri chooper larına binsinler.. ama kimseye tercihleri yüzünden yüz kızartıcı iftiralarda bulunmayın.. yukarıda kimi ima ettiğim bellidir. Sözüm, hayatları boyunca 100 beygir üstü makinalara binmemiş olan cahil cühela takımınadır. Lütfen alınması gerekenler alınsın.. Saygılar