- Konu Yazar
konu yu gören neden tartışıyorsunuz dedikten sonra akıl veriyorlar. tarz meselesi vs... gibi. ama 5dk sonra tartışmaya başlıyorlar:salut:
Arkadaş noktayı koymus.Ben dedim uzatmayalım diye ama geliyorlar yazıyorlar hocam iş benle bitmıyor ki konuyu açan suçlu oluyor.Konu sil diye birşeyde yokkki yapayım cevap aradım bir baktım ben konu sahibiyim iş benden çıkmıs yorumlasmalarda arkadaslar birbirlerine girmiş eheh
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------
Motordan çok iyi anladığımı asla söyleyemem,sürüş tecrübemde pek yok..
bende racing çok seviyorum ve ilk motorum 125 honda cbr olsun istiyorum,gerçekten hoşuma gidiyor..
Enduro gerçekten mantıklı düşünürsen ( mantıklı düşünebiliyorsan şayet ki ) en rahat,konforlu,sürüş zevki çok farklı olan,
gerçekten sana sürüş özgürlüğü veren tarz bi motor..
racinginde tabi çok farklı yönleri ve zevkleri var..ben mesela racing seviyorum çünkü tarzıma uygun,herkesin zevki farklıdır
ister dağ bayır ister şehir merkezi önemli olan aldığın zevktir,bikere motoru nasıl ve ne amaçla kullandığında çok çok önemli..
senden şunu çıkartıyorum;
gençsin,kendini göstermek istiyorsun,dikkat çekmeye çalışıyorsun,
kanın kaynıyor..
şunu diyim ben bayan olarak gerçekten yazdıklarına güldüm ::biggrinn
Dikkat çekmek istemem.Başarı hikayesi vs. değil bu ki yaptıgım şey tehlikeli örnek olmakta istemem ben cevabımı almak istedim aldım.Endurocu arkadaslar benım zevk almadıgım şeylerden zevk alıyormus bunu öğrendim.Yazdım halbu ki 4 sayfa önce bundan sonra yazmayın cevabımı aldım diye ! Güldürdüysem ne ala mutlu olun böyle
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------
Bu nasıl bir tartışmadır anlamadım gitti... Çok gereksiz çünkü herkesin zevki, fikri, tarzı, fiziki yapısı farklıdır... Herkese herşey uymayabilir sevmeyebilir... Kimi gazlamayı sever gazlamak için motora biner, kimi de gezmek için... Bunun tartışması bence çok boş olmuş... Tarzlar arasında ki farklar olumlu ve olumsuz yönleri karşılıklı olarak anlatılsa, faydaları eksikleri tartışılsa neyse.. ama burada sadece birbirleriyle yarışmaya dönmüş olay... yapmayın buranın tadını bozmayın...
Hocam tartısma çıkçağını bilsem sormazdım soruyu , 4 sayfa önce yazdım tamam cevabımı aldım diye yok ardı arkası kesilmedi.Çıktı endurocunun teki