Paylaşım İçin Teşekkürler:cat:
Paylaşım için teşekkürler..Fıstık ağaçları heryerde..
Tebriker ; cok güzel![]()
paylaşım için teşekkürler nice kazasız gezilere
paylaşım için teşekkür ederiz.....
Tebrik ederim :rendeer: mobiletler harika![]()
abi motoruna sağlık diyeyim:cat:.ne güzel yapmışsın, tüm arkadaşlarıda gezip görmüşsün, hepsine selamlar:rendeer:, nice kazasız gezilere olsun
Sevgili Bora ağabey dost insan,güzel insan ayaklarına sağlık ,senin o güzel gönlüne yüreğine sağlık.
Sevgili ağabey herzaman bekleriz başımızın üzerinde yerin var saygıyla kal ağabey.
İmrenerek baktım fotolara tektek,harika bi gezi olmuş,antebin misafirperverliğide takdire şayan,Eline emeğine sağlık şekerim,görmüş kadar olduk....
paylaşım için teşekkürler güzel vakit geçirdiğniz gözlerinizden okunuyor![]()
Biraz önce Sabri abimle beraberdik ve sizin kulaklarınızı çınlattık. Görev icabı Adana (incirlik) ya sık sık geliyorum. Bir daha ki gelişimde sizinle de tanışmak isterim :cat:
helal sana bora manyak yerler gezmişsin ama sen bildiğim kadarıyla taşlık kayalık yerleri sevmezdin,başına taşmı düştü yoksa:mrgreen:,patlıcan kebabını ne gğzelde sokmuşsun ağzına o lahmacunları sermişsin masaya hepsini tek mi götürdün yoksa baklavalar tatlılar herhalde 5 kilo almışsındır dönüşte hiç tartıldınmı bak bakalım ne kaaa olmuşsun![]()
bora abi hayırdır. sen taşla falan pek ilgilenmezdin. güzl gezi olmuş.
Tarihi mekanlar, yemekler, küçük motor üzerinde tur kısacası her haliyle mükemmel bir gezi.:cat:
Paylaşım için teşekkürler.![]()
Paylaşım için teşekkürler... Çok güzel bir gezi olmuş, hep gitmek istediğim yerler. (Bir gitmeye kalksam 10 kilo fazlayla dönerim orası ayrı...)
Profilinizdeki bilgilerden motorunuzu biliyorum.
Orhan ustanın motoruyla dükkan önündeki turunuzu kast etmiştim.
Ayrıca yemekler için diyeceğim gerçekten çok leziz görünüyorlar.:cat:
abi harika gezi olmuş ya,bir kültür bu kadar mı açık seçik görünür fotoraflarda. Paylaşımın içinde teşekkür ediyorum.
Ayrıca Şu GPZ 500 Amma temizmiş. Bİrde O Mobiletler.. Harika Vallahi ya.
eveet,o küçücük cüssesiyle felaket bir gidişi vardı.:queen:
teşekkürler,evet çok ama çok temizdi,mobiletlerde öyle,dikkat ettiyseniz üzerinde orjinal mobilet km.si var.ben resim çekeceğim diye depodan çıktılar,çalıştılar 5-10 dk.,tekrar depoya kapatıldılar.