Zehirlendim galiba

Herkese selamlar.

Şu anda 28 yaşındayım. Bu yaşıma kadar motosiklete bakış açım hep "Ölüm makinesi" şeklindeydi. Ne olduysa şu son 1-2 ay gibi bir sürede oldu. Bütün görüşlerim bir anda değişti. Sürekli tur, sürüş ve bilgi videoları izlerken buldum kendimi (Ruhun şad olsun AEA). 2 gün önce de gittim ve bir sürücü kursu ile ehliyetime A sınıfını ekletmek için anlaştım. Bir aksilik olmazsa bayramdan sonra eğitimler başlayacak. Bugüne kadar bırakın motor sürmeyi artçı olarak binmişliğim bile yok. Bisiklet sürmeyi bile 26 yaşında öğrendim. Çok değişik bir tecrübe olacak benim için. An itibariyle kask incelemeleri, mont modelleri ve zincir kesme testleri arasında kaybolmuş durumdayım. Bu deryadan çıkıp ehliyetimi de alırsam ilk motor heyecanı başlayacak. Kafamın içi çorba gibi oldu ama devam ediyorum. Bu zehir çok enteresan bir şeymiş :)

Motosikleti
D400
konu baslıgında farklı bırsey beklıyordum acıkcası, garip oldu. Hayırlısı olsun, sakin kullanımlar dilerim.

bu arada bence venom; poison değildir

maxresdefault.jpg

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
başlığı görünce bende yediği bir şey dokundu sandım :D

arkadaşım böyle ..... bir toplum gerçekten gençleri köreltiyor baltalıyor ve çok kötü şeyler işliyorlar bize. milleti umursamadan kendi arzuna erişmek istemen bence çok güzel bir şey.

motosiklet hiç kötü olur mu? zaten hep derler, televizyon şeytan icadıdır, alkol kötülüklerin anasıdır, yok şu şöyledir bu böyledir, la bi gidin ıslah olunda kurtulalım artık.

(.... yazan yere nasıl bir kelime uyar bilemedim ama olumsuz bir kelime olduğu kesin)

poison, venom muhabbeti komiğime gitti. konu sahibine biri venom mu yaptı yoksa :D bence poison olmuş, kendi kendine yapmış.

Son düzenleme:
Kayınçoyu birkaç kere artçı olarak motor gezisine götürdüm. Şu an kendine 125'lik bir motor bakıyormuş :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar