Zealsun ZEALSUN ZS 200 GS Sport

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
saol barannet dostum evet tıp olarak gercekten cok tatlı bı alet keranecı :)

arklar dün akşam arkıma gıdıyordum e5 den gıtmem gerekıyordu hazır barı bı deneme yapayım dedım pek trafıkte yoktu soldan kaptırdım duz yolda 130 gördüm yokus assagada 140 eh dedım masalah vala sanmıyordum o kadar hızlara cıkıcagımı ama helal olsun vala 87 kıloyum bırde yanı :) hosuma gıttı namıssız :mrgreen:

bu arada parcalarda ucuz sanırım bıkaç bısı sordumda uygun geldı fıyatı

arkadaşlar bırde bızım ön far ampulu 35 w mı yoksa 55 w mı? 35 ıse 55 takarsam bırsey olmaz dımı osram h4 beyaz mesela ???

Son düzenleme:
gece hayırlı olsun :) dostum. zealsun gs 200 kullanıcıları için önemli bir kazanç olacaksın :cat: Araştıran,yenilikleri seven bir kişiliğin var çünki. :bounce:

saol kardeşim öle ama baksana bı zealsun kullanıcı bıle yok ortalıkta :silent:

walla ben varım buradayım ama bilmiyorum kaç watt oldugunu. zaten sökebilirsem bende xenon kit alip takmayi istiyorum farlara.

kardeş sökmek sorun değilki sen alıcaksan al xenon tak bızide bılgılendır :)

ya su zealsun topiği bı canlansada bıraz bılgıler alsam sız değerlı kullanıcılardan ama yoksunuz yaff:silent:

Son düzenleme:
slm

herkeze günaydın motoru ılk aldıgım gunlerde sureklı sohbetlere katılıyordum ama 4 5 defa motorum arıza ve kaza gıbı sebeyetlerden uzun sure uak kaldım halbukı cok heveslıydım

motrun kuyruk kaldırma cantları boyama sınyallerı transıtın orjınal sınyelıyle degıstırme ne bılım ufak tefek ugraslar yapmıstım ama hepsı hevesle oluyor suan aynı hevese sahıp degılım ):
:pale:

arklar gunaydın bısı sorucam sabahları motoru jıgle yarı acıkmı yoksa tam acıkmı calıstırıyorsunuz? bırde gaz vererekmı yoksa vermedenmı? bı sölersenız sevınırım...

arklar gunaydın bısı sorucam sabahları motoru jıgle yarı acıkmı yoksa tam acıkmı calıstırıyorsunuz? bırde gaz vererekmı yoksa vermedenmı? bı sölersenız sevınırım...

GeCe__ HOCA BENDE VARKEN TAM ACIYODUM OLE CALISTIRIYODUM ZEALSUN YANI HAFIFTE GASZ VERIYODUM

saol kardeşim sattın ne aldın pekı?

ARKADAŞLAR BENİDE ARANIZA ALICAKMISINIZ :)

2006 MODEL 9 BINDE TEMIZ BI ZEALSUN ALDIM YAKINDA FOTOLARI KOYUCAM SITEYE

ANADOLU YAKASINDA İYİ BIR SERVIS VARMI? TABI BEN KENDI SERVISIME GITMEM AMA GENEDE AKLIMDA OLSUN. BIRDE ÖN CAM CATLAK FIYATI NEDIR? HATTA ANADOLUDA OTURAN BIRI ILE GÖRUSURSEM SEVINIRIM SIZ DAHA İYİ ANLARSINIZ MOTORUN SAGINDAN SOLUNDAN HEMDE TANISMIS OLURUZ ARTI MODİFİYE YAPICAM ZENON, EGSOZ,AYNALAR,ELCİK GİBİ :mrgreen:

Hayırlı olsun abi ne kadara aldın?
Genel olarak da şu sorum var Kanuni Racer mı Zealsun mu?:queen:

Hayırlı olsun abi ne kadara aldın?
Genel olarak da şu sorum var Kanuni Racer mı Zealsun mu?:queen:

valla bence zealsun kanuninin tipi bence cok kotu ayrıca 2 egzoz şimdiye kadar hiç 2 egzozlu racıng gormedim zealsunun renkleri racınge daha yakın fakat zealsununda hidrolik direksiyonun orda sırıtıyor onu hiç begenmiyorun valla

mhyen saol guzel kardesım..

tabıkı zealsun tartısılmaz hemde :cat: kanunı kullanıcıları kusura bakmasın ama onlarınkı tam bır race andırmıyor fakat zealsun öle degıl görunusu on numara ve cusselı 170 kılo agırlıgında ayrıca kanunıden daha performanslı bır motor :wiinkk: yag hıdrolıgı sırıtabılır ama butun racıng lerın öle zaten

ben motoru ustaya bıraktım suan egsoz komple sıyaha boyanıyor artı ön camurlugun beyaz kısmıda sıyah olucak ve artcının tutanagada sıyah olucak hehe kendım böle ıstedım yani bakalım nasıl olucak :cherry:

slm

su resım koyma işini bir becerebılsem cantlar ve kuyruk nasıl durdugunu soracagım ama yapamıyorum

arkadaşlar far ampulu 35 w mı 55 w ?

bu topic artık ölmüş gibi bende eskiden zealsun alcam derdim ama fikrim değişti hyo gt 250 r alcam kısmetse...

kardeş bende birtane ikinci el zealsun 200 gs alacağım bu motoru alırken neresine dikkat etmeliyim en çok arıza çıkaran yerleri nereleri garantisinin devam ettiğini söylüyor arkadaş 2006 modelin garantisi ne kadar garantide hangi parçalar değiştirilir.

bu konuda bana yardımcı olabilecek hiç kimse yok mu yazılarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
ramazan_gulmus01 motorun km sı ne ? benımde alalı 10 gun fln oldu bende 2006 model aldım 8900 de mumnunum bı akü bıtıkdı onu değiştirdim fln.

dostum motoru calıştırın ve sesını dınleyın ama ıyı anlıyan bırının dınlemesı lazım ses kendını blı eder her zaman artı motor acılmısmı acılmamısmı bakın bi ( gercı acılsada ıllah kotu motor olmuyor) lastıklerın durumuna bak balatalara bakın mars iyi basıyormu onlara bakın bırde kullan derım bı tur at bakalım yada ustanla gıt o baksın ıncelesın fln kaca alıcaksın? benım verebılecegım sımdılık bılgı bu olur

sormak ıstedgın bırsey varsa sor ama

en cok arıza cıkaran yerlerını bılmıyorum duymadımda garantıden hangı parcalar degısır fln onlaır o kadar dert etme abıcım sağ solu dokukse hıc alma resmı varsa at hele

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar