Zealsun ZEALSUN ZS 200 GS Sport

arkadaşlar ben aldım 250 cc gs zealsun hiç memnun deyilim 5000 km den sonra motor gitmiyor diye adanaya servise gönderdim çok soğolsunlar motoru bozup geri verdiler hala motor sorunlu inanın aldıgımı pişman oldum ben aldım sizde motor secerken iyi düşünün para kolay kazanılmıyor ?

al hyoyu bak keyfine dökülcek mi kilitlicekmi die bi korkun olmasın ben şahsenöle yapıcam

arkadaşlar ben aldım 250 cc gs zealsun hiç memnun deyilim 5000 km den sonra motor gitmiyor diye adanaya servise gönderdim çok soğolsunlar motoru bozup geri verdiler hala motor sorunlu inanın aldıgımı pişman oldum ben aldım sizde motor secerken iyi düşünün para kolay kazanılmıyor ?

foto koysana .

Afferin sana ..........................seçiminden dolayı
Allah sabır versin sadece.............

hifimami senin motor çok hoş geliyor gözüme ama ne bileyim dışı insanlara güzel gelir içi bana kötü gelir walla :D

Arkadaşlar uzun bir süre düşündüm ve forumuda takip ederek Zealsun almaya karar verdim.Mersinde Yüzbaşılar Ticarete gittim ama ne duyayım?Polenin stoklarında Zealsun kalmamış.Hayal kırıklığı yaşadım.Bilgisi olan varmı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
igrenc otesi sıfatı kaymıs bu aletin

Arkadaşlar uzun bir süre düşündüm ve forumuda takip ederek Zealsun almaya karar verdim.Mersinde Yüzbaşılar Ticarete gittim ama ne duyayım?Polenin stoklarında Zealsun kalmamış.Hayal kırıklığı yaşadım.Bilgisi olan varmı
-----------------------------------------------------------------
arkadaşlar yanlış anlamayın ben sadece gs zealsun 250 cc den memnun olmadım diyer modellere diyecegim yok
ayrıca benim aldıgım yer mezitli şübesi denge otomotiv tel:0324 3589958 ufuk beyle gürüşün

uakrep
sen bir problem yaşadınmı hocam bu motorda 5 bin km den sonra çökmesin motor ..şehir içi kullanacagım gerçi işe git gel

Arkadaşlar uzun bir süre düşündüm ve forumuda takip ederek Zealsun almaya karar verdim.Mersinde Yüzbaşılar Ticarete gittim ama ne duyayım?Polenin stoklarında Zealsun kalmamış.Hayal kırıklığı yaşadım.Bilgisi olan varmı
-----------------------------------------------------------------
arkadaşlar yanlış anlamayın ben sadece gs zealsun 250 cc den memnun olmadım diyer modellere diyecegim yok
ayrıca benim aldıgım yer mezitli şübesi denge otomotiv tel:0324 3589958 ufuk beyle gürüşün

dostum neden memnun olmadın zealsun 250 den merak ettım arkımda onu almayı dusunuyorda cunku ben sahsen gördum yakından görunuş olarak hosuma gıttı motor

GECE ye Cevap
ben de 125 cc kros dan sonra büyüteyim diye düşündüm ve bu motor görüntü olarak çok hoşuma gitti alım motor tamgazda 120 km /h dedim ki zamanla acılır 5,000,km ye geldim yine aynı bir fark yok aldıgım yere geri gittigim bana satan arkadaş motorun 140 -150km/h yapacagını söylemişti ve motor 120 den yukarı cıkmıyordu adanaya servise götürdü satıcısı tam şimdi oldu dediler ben motoru çalıştırdım ve motor şakı şakıt siboplar ötüyordu birde igrenc eksoz sesi vardı eksozun içini boşaltmışlar ve bu motorla 200 km bir pazar gezisi yaptım ve motorun yağının eksildigini gördüm servisten yağ ilave ettigimde tam 1 lt yağ aldı bendaha motora binmeden mezitli servisi beni geri çagırdı ve motoru yeniden dagıttılar silindirin sekmanların ve pistonun ölmüş oldugunu söylediler ve kompile yenilediler ben motora yeniden bindim ve 200 km bir gezi daha yaptım bu sefer motor karterdeki yağı devamlı dışarı atıyor ve yolda büyük tehlike atlattım bunun üzerine aldıgım arkadaşı yani satıcıyı aradım ve bu motoru alın götürün dedim bayagı sinirlendim motoru yeniden söktüler ve yağ sekmanından oldugunu söylediler ve yine digiştirdilrt şuan biniyorum 250 km dittim zaman zaman gaza bastım 130 km / h gördüm çok az bir yağ attı şuan biniyorum kısa mesafe olarak şehir içinde pazar günü bizim pazar gezimiz var birdaha butur sorun yaşarşam artık hiç gözümde yok bu motor..

oğuzmaster benim motor 700 de, çok fazla gibi gelmesede bu süre içinde bir problem yaşamadım, özellikle motoru iyi ısıtıp limitlerini aşmaya çalışmazsan çok keyifle kullanabiliyorsun

daha önce de söyledim gene arkasındayım, ne kadar ekmek o kadar köfte misali, görünüş, gidiş, fren olarak iyi bir makina ancak herşeyin bir limiti var unutmamak lazım

zealsun çin olmasına rağmen piyasasındaki en sağlamlardan biridir kullanan arkadaşlarım var çok memnunlar ilk motor olarak zelasun race aldılar şimdi r1 kullanıyolar güzel motor keşke bide alt sakalı olsaydı.. yok neden yok rüzgarı motora iletsin die sanrım :D

Arkadaşlar GS 250 WİNNER. motoru diyer gs 200 winner den farlıdır sadece motoru farklıdır dikatinize belkide motoru servisdeki ustalar buzmuştur .

kayku dediğin gibi bana da öyle geliyor, hava soğutmalı olduğu için motorun dış aksamdaki parçada aralıklar fazla ve rüzgarı alıp soğuması için ön kısmını kapatmamışlar gibi

GECE ye Cevap
ben de 125 cc kros dan sonra büyüteyim diye düşündüm ve bu motor görüntü olarak çok hoşuma gitti alım motor tamgazda 120 km /h dedim ki zamanla acılır 5,000,km ye geldim yine aynı bir fark yok aldıgım yere geri gittigim bana satan arkadaş motorun 140 -150km/h yapacagını söylemişti ve motor 120 den yukarı cıkmıyordu adanaya servise götürdü satıcısı tam şimdi oldu dediler ben motoru çalıştırdım ve motor şakı şakıt siboplar ötüyordu birde igrenc eksoz sesi vardı eksozun içini boşaltmışlar ve bu motorla 200 km bir pazar gezisi yaptım ve motorun yağının eksildigini gördüm servisten yağ ilave ettigimde tam 1 lt yağ aldı bendaha motora binmeden mezitli servisi beni geri çagırdı ve motoru yeniden dagıttılar silindirin sekmanların ve pistonun ölmüş oldugunu söylediler ve kompile yenilediler ben motora yeniden bindim ve 200 km bir gezi daha yaptım bu sefer motor karterdeki yağı devamlı dışarı atıyor ve yolda büyük tehlike atlattım bunun üzerine aldıgım arkadaşı yani satıcıyı aradım ve bu motoru alın götürün dedim bayagı sinirlendim motoru yeniden söktüler ve yağ sekmanından oldugunu söylediler ve yine digiştirdilrt şuan biniyorum 250 km dittim zaman zaman gaza bastım 130 km / h gördüm çok az bir yağ attı şuan biniyorum kısa mesafe olarak şehir içinde pazar günü bizim pazar gezimiz var birdaha butur sorun yaşarşam artık hiç gözümde yok bu motor..

dostum üzüldüm ya işe bak sen gelde tilt olma zaten :silent: cık cık harbı cok gecmıs olsun umarım daha sorun yasamazsın ama cok sınır bozucu bır olay benıde aydınlattıgın ıcın cok saol dostum evet dedıgın gıbı o motorun 150 basması lazım bır kere yoksa at cöpe gıtsın afedersın abıcım bende bıle sl 150 var yokus assaga 135 km bastıgıma göre gerısını sen dusun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar