ya aytekin varya ole super resımler koymussunki nasıl yaptıgına dair benide teşvik ediosun,su led stop olayını yapabilirim,kesme işide ok

)ama abi o malzemeden kuyrugu kapatma olayı ole bişey hiç yapmadım bana öcü gibi gelio

)
aytekin malzemeler ne kullandıgın yani o reçine gibi olan sonra en alta serdiğin sinekliğe benziyen(kardesım malzemelere benzettıgım kelımelerı yazıorum cahilliğimi mazur görün ben makinacıyım ya anlamıorum bole fiber miber işlerinden

) aytekin abi bana bunu kısaca hangi malzeme kullandıgını işlem sırasını 1-2 cümleyle acıklarsan bende belki baska seyler cıkartabilirim çünkü gercekten süper yapmıssın. buarada kardesım senın odada benım oda gıbı atölye oluo iş zamanı belli benim odada da dogalgaz sobası var tam onune malzemeyi serip işe giriorum bende calısma kosullarımız bile aynı

))bilgini beklıorum kardesım hıc acelem yok istedigın zaman ıkı kelıme acıkla bana yeter

)
bu arada arkadasları bılgılendırıyım ya bu kadıkoy yazıcıogluda acayıp kazık olmaya basladı yada aytekının kendıne yaptıgı stophayabusa fıyatına geldı tabı abartarak

)bende benim arka sınyallerı cıkartıp yerıne ledden sınyal yapıcam herseyı hazırladım bugun sarı ledlerı bı sordum tanesı 1.25 ytl yuhh dedım aytekın stopta 50 60 tane kullanmıs yanı sadece ledler 60-70 lira

) e bunun direnci falan var gercı o ucuz 20 kurus

)valla fıyata ınanamayıp almadım sadecede 1 dukkanda kalmıstı sankı mıllet sarı led yiyo

)baska yere sormadanda almıcam kendımız yapalım hem begendımız hem ucuz olsun dıoruz cıkan sonuca bak

)))