handsome2 dostum şu konuyu biraz acar mısın yazılar karısık anlayamadım...[/QUO
açayım...ben yaklaşık 1 haftadır bu motordan alacağım ama buradaki bayiilerde gs200 yok ve polen motorda da yokr: yakın illerdeki bayiileride arıyorum elimizde gs200 yok diyolar.
bende buradaki bayisine dedim ki bak konuşmayı aynen yazıyorum sana;
-ben bu motoru alıcağım ama bulamıyorum
*ben bulurum sana
-nasıl bulacaksınız ki polende'de yok
*polende olmasın farketmez ben sana başka bayilerden bulurum (yani başka illerden)
-tamam isterseniz ben size kapora vereyim siz getirin
*ama size biraz tuzluya mal olur
-nasıl yani ne kadara mal olur motor 3,600 değil mi
*ewet ama ben başka bayii'den bulacam o bayii bana satış fiyatından verecek ve bende üzerine bi o kadar kar koyarım
-başka...
*bide kargo var
-o ne kadar
*250 civarı
-hımm çok fazla tutar o zaman yaw
*hı unutmadan bide motoru toplama parası var
-ne toplaması
*motorlar kutuda gelir toplanmamış bi şekilde ama sen takma kafana ben toplarım 50 verdinmi yeter
-:queen::queen::queen::queen:
anladınnn :mrgreen::mrgreen:
aSi_ç0cuq;675476' Alıntı:handsome2 dostum şu konuyu biraz acar mısın yazılar karısık anlayamadım...[/QUO
açayım...ben yaklaşık 1 haftadır bu motordan alacağım ama buradaki bayiilerde gs200 yok ve polen motorda da yokr: yakın illerdeki bayiileride arıyorum elimizde gs200 yok diyolar.
bende buradaki bayisine dedim ki bak konuşmayı aynen yazıyorum sana;
-ben bu motoru alıcağım ama bulamıyorum
*ben bulurum sana
-nasıl bulacaksınız ki polende'de yok
*polende olmasın farketmez ben sana başka bayilerden bulurum (yani başka illerden)
-tamam isterseniz ben size kapora vereyim siz getirin
*ama size biraz tuzluya mal olur
-nasıl yani ne kadara mal olur motor 3,600 değil mi
*ewet ama ben başka bayii'den bulacam o bayii bana satış fiyatından verecek ve bende üzerine bi o kadar kar koyarım
-başka...
*bide kargo var
-o ne kadar
*250 civarı
-hımm çok fazla tutar o zaman yaw
*hı unutmadan bide motoru toplama parası var
-ne toplaması
*motorlar kutuda gelir toplanmamış bi şekilde ama sen takma kafana ben toplarım 50 verdinmi yeter
-:queen::queen::queen::queen:
anladınnn :mrgreen::mrgreen:
handsome2 kardeşim adamlar haklılar...
sen sakın bu fırsatı kacırma kaporanı ver getirsinler sana motosikleti...
yuhhhhhhhhhhhhhhh e bi de üstüne senin bu konusmalarından dolayı gıttıgı vaktın hesabını da tutsun...
ohaaaaaaaaa beeeeeeee...
valla kardeşim bence bunlar seni teknolojiden haberin yok zannetmişler ya da o adamlar para saymayı bilmiyorlar:flower::flower::flower::flower::flower::flower:
bi de işin aslına bakarsan biraz önceki yazdığını doğru anlamışım...
düşün işte bu kadarı da olmaz deyip anlamadım bile demiştim...
handsome2 kardeşim adamlar haklılar...
sen sakın bu fırsatı kacırma kaporanı ver getirsinler sana motosikleti...
yuhhhhhhhhhhhhhhh e bi de üstüne senin bu konusmalarından dolayı gıttıgı vaktın hesabını da tutsun...
ohaaaaaaaaa beeeeeeee...
valla kardeşim bence bunlar seni teknolojiden haberin yok zannetmişler ya da o adamlar para saymayı bilmiyorlar:flower::flower::flower::flower::flower::flower:
bi de işin aslına bakarsan biraz önceki yazdığını doğru anlamışım...
düşün işte bu kadarı da olmaz deyip anlamadım bile demiştim...
valla kardeş bende ne yapacağımı sapıttım yahu...........ben kredi kartı ile alacağım 500-750 civarıda peşinat verecem ama bu adamın hesabına göre;
motor 3,600 alışları %30 olsa ki daha fazlada olabilir gelişi 2,520 olur yani bu motoru satan bayiinin karı 1,080 olur hımm şimdi hesaplayalım;
BAYİDE KREDİ KARTINA (12 taksit'e) VADE FARKI 1.000 YTL'YE 160 ytL KOYUYOR
motor : 3,600
buradaki bayiide koyacak : 1,080
kargo : 250
motoru toplama : 50
3000 YTL VADE FARKI'DA : 480
GENEL TOPLAM ::: 5.460 YTL......
yinede fazla değil bee
cok akıllıymıs o be deseydın ya telefon acarım bayıye varsa atlar otobuse gıder alırım bukadar basıt yada bul bı tanıdıgından statıon bı araba yada mınıbus hıcbırıne gebe olma serefsız bunlar ya esnaf falan deıl bolelerı ıslerı guclerı tokatlamak.
sen adresi verdin ya bakalım vakit bursam atlayacam gelecem
bakalım kardeşim daha buralardada araştırıyorum bakalım bulabilirsem yakınlarda gidecem atacam bagaja gelecem
cok akıllıymıs o be deseydın ya telefon acarım bayıye varsa atlar otobuse gıder alırım bukadar basıt yada bul bı tanıdıgından statıon bı araba yada mınıbus hıcbırıne gebe olma serefsız bunlar ya esnaf falan deıl bolelerı ıslerı guclerı tokatlamak.
sen adresi verdin ya bakalım vakit bulursam atlayacam gelecem
bakalım kardeşim daha buralardada araştırıyorum bakalım bulabilirsem yakınlarda gidecem atacam bagaja gelecem![]()
Öncelikle Zsara (Önder) Kadeşimizin Temennileri için teşekkür ederim. Aynı dileklerin senin
vede tüm arkadaşlar için geçerli olsun allah herkese kazasız belasız binmeyi nasip eylesin
alacağın yeni motorun içinde şimdiden hayırlı olsun. Fakat Bahsettiğin motor ne anlattığın
scooterlara benzer nede zealsun 200 gs ye bu sebeple 1.Kasksız vede korumasız asla
binmeyeceksin.
2.Motosiklet dedimmi ben bu işi çözdüm diye bişey yoktur. her zaman tedbirli, dikkatli ve
sakin bineceksin. Bu işler merdiven gibidir. Sana tavsiyem motoru almadan önce yine
600cclik bir motor Kiralama olanağın varsa 1yada 2 gün kirala ve nasıl bir makinaya
bineceğin hakkında bilgi edinmen yönündedir. kendini hazır hissetmemen durumunda en azından
kademe olarak 400 cc ile devam edebilirsin. Allah tekerini dün bastırsın.
Kardeşim Aytekin sana çok teşekkür ederim ilgin vede alakan için. Eh artık nerelere yol
alırız ben düşünemiyorum. valla biraz binmeden elletmem motoru biliyorum şimdi kafamın etini
yiyeceksin hadi kuyrugu keselim kıçını kaldıralımhepsini yapacağız sen merak etme sen şu
işlerini bitir kalıp çıkarıp şu yangranaj dökme işinide halledelim. kuyruğa ondan sonra
gireriz.![]()
Jawa macerana gelince bigün hepberaber toplanırsak orda anlatırız burdan olmaz![]()
temennilerin için sanada çok teşekkürler ederim.
ve sitedeki tüm arkadaşlar Allah hepinize kazasız belasız binmeyi nasip eylesin üzücü
haberler yerine sevindirici haberlerinizi okuyalım. Bu işin ben çözdümü olmaz. Kalın
sağlıcakla.
arkadaşlar topic gerilerde kalmasın ve biraz motor hakkında bilgiler pls pls pls...
kanuni racer200e gözüm dönüyor. zs200gs yi bulamıyorum... kafayı yiyeceğim... işte şimdi hangisini bulursam alacagım, yani bu dereceye geldim artık...:silent: