muslugun sap kısmı asagı uzerındekı ok ısaretı yukarı bakarken normal depoda tam tersı ok asagı bakarken rezervede ıkısının ortasıda benzını kesıyo zaten
)
asi çocuk, kardeş sen bu motoru hiç satıcam diye düşünüp alma
al kullan keyfini çıkar satılacağı zaman elbet bişeyler ayarlanır,
hiçbirimiz bir daha dünyaya gelmiycez, bu keyfi yaşamak lazım
asi kardeş
ayrıca zealsun bi üst model çıkartmış 250 lik gri renkte, renkler aynı cbr600 gibi
200 lük ten de daha kalıplı fiyatı 5000 ytl. civarıymış bilgin olsun
ama onda ayak marşı ve vitesin kaçta olduğunu gösteren ekran yok
kemal kardesım gecmıs olsun arızanın hemen gıderıldıgıne sevındım.ama sole bır acıklama yapmam lazım bunu hem makınacı oldugumdan hemde motorla ılgılı cok arastırma yaptıgımdan soylıyebılırım kım nederse desın servısın bıle motosiklet yagı ozel bır yagdır cunku motorsıkletler hem yuksek devırlere cıkar hemde motor ıle sanzıman yagı ayrı degıldır aynı yagı kullanırlar bu yuzden ozel olarak gelıstırılırler.motosıkletıne koydugun yagda 10-40 tır ama otomobil yagından farklıdır bu cok onemli yuksek paralar verıp en ıyı otomobıl yagını alsanda bunu motorun ıcın saglıklı olmıyacaktır sana tavsıyem castrolun tam sentetik race 1 mi racer 1 mi ole bir yagı var bu yag yuksek devırlı motorlar için gelıstırılmıs bıraz daha pahalı normalden ama ıyı bır yag.he sakın marka reklamı yapıorum sanma baska markanında tam sentetık motosıklet yagları aynı ısı gorur.servısın veya sen motorunda klasık bır 10-40 yag kullandıysanız senın motorun buyuzden arıza yapmıs olabılır.yurt dısında motosıkletlere normal arac yagı kullanan kullanıcıların mtorlarının garantısı ıptal oluyor.buradan bu yagları kullanmanın ne kadar onemlı oldugunu anlıyabılırız.yag katkısına gelınce ozel motorıklet ıcın katkılar varsa yorum yapamam ama otomobıl katkıları motosıkletlerde debrıyaj kavrama sorunlarına neden oluyor bununda bılgısını verıyım .kım nederse desın motorunda motosıklet yagı kullan ve bundan sasma.uan motor sıfırlandı kmyıde sıfırlıcamama 2000 km yı nasıl sabredecegım bılmıyorum arkadaslar motor yagına koruyucu kullanalım cunku bole bır sıkıntısı varmız sanırım yetersız kalıyormus bırde hanı yag koruyucu daha ıyı hangısını kullanabılırız.. bana 10.40 kullan bırazda yag koruyucu kat dedıler ne dıyorsunuz
yok dostum tesekkur ederım ama bır gun yolum duserse sırf bı yemegını yemege gelecegım...sen ıyıkı bunları soruyorsun ıkı sıkkın var kardes
1 sıfır alıp taksıtle odemek
2 ıkncı el alıp pesın odeme + 400ytl kayıt ve ruhsat masrafı
r:
bunları unutma mantıgın hangısını kabul ederse :farao: asi& mavi kafana gore takıl sen nerede ıkametgah edıyorsun tabı gel buyur kapım acık zaten esnafım: kapaı herkeze acık . sen buyur yemek sözüm :rendeer: olsun
zaman olursa semaver cayıda yaparık![]()
sızın 2. eller 2000 ytl ıstanbulda.ası cocuk sen muğladasın ama bılemem tabı.