aitho' Alıntı:
Selamlar not_fear;
Aslında haklısın kullananların oturup yorum yazmaları gerek motor hakkında ama demekki kullananlar motordan inmeye fırsat bulamıyorlar, gez allah gez foruma kimsenin baktığı yok. Bir 200GS sahibi olarak ben tüm fikirlerimi paylaşmaya çalışıyorum ama iş güç fazla vakit bulamıyorum, birde rodaj psikolojisi var motoru fazla sıkıştırmamaya çalışarak açmak için biniyorum ki o da gerçek fikir edinmeme engel bir durum.
Cuma akşamından bu yana 350km yol yapabildim ve inanın yolun her km'sinden zevk alarak biniyorum, sırf motora binmek için gideceğim yerleri en ters ve uzun yoldan dolanarak gidiyorum. Depoyu dolduralı 250km yol yaptım ama deponun hala yarısından fazlası benzinle dolu ki bu da 500km'den fazla gider anlamına geliyor.
Sevgili grafiker yüksek çözünürlükteki 64-68-70 açılmıyor, ve senin hidrolik kutuna ne oldu ?
Sevgili AİTHO, zaten sen grafiker ve bi kaç yeni motor sahibi kardeşlerimizden memnunum, son iki haftadır gayet ii işler çıkarıosunuz, hakkını veriosunuz, benim lafım eski kullanıcılara ve nerden çıktığı belli olmayan bazı zealsun düşmanlarına, bu arada semih kardeşimi tenzih ederim ki onunla telde de msn de de görüşüyoruz, ii niyetli ama biraz heyecanlı bi kardeşimiz, sen demek istediğimi anlamışsındır semih. Artık ALLAHIN izniyle kaza maza duymim valla gelip alıcam motoru elinden he. eski kullanıcılardan olup burda hala varlığını sürdüren tek kişi kendisi.
Bu aradaaa zealsun 200 gs alıp binen kardeşlerime iki satır dicem.
1-gaza gelmeyin cümlesinin 300 kez düşünün günde, motor üstünde iken.
2-Kasksız dizliksiz dirsekliksiz binmeyin, adi kasklar almayın. mümkünse motora demir yaptırtın yatarsa motor zarar görmesin diyedir o demir sadece, sizi korumaz
3-gaza gelirseniz doğru yerde mekanda gelmeyi bilin, normal viraj dönüşlerinde de, herhangi ani durumlarda da ne yapacağınızı o an geldiğinde değil önceden talim yaparak bilin, talimi mi var diceksiniz evet var, ama acemi olanlar bu talimi yapamazlar mutlaka ii bir motorcunun selahiyetinde bunu yaşayarak görmeliler. viraja nasıl girilir nasıl yatılır vesaire. bindim 1-2-3-4-5 viteste atıyorum e 1000 km de yol yapmışım ahada ben motorcuyum demeyin, aksini ispatlar trafik anında size.
4-ikarus sendromu yazısını bu sitede bulup okuyun, ve DD nin diğer motosiklet teorileri yazılarını, eğer içinizden herhangi biri bu yazıları okurken sıkılıyorsa bizzat beni çaarsın zevk le döverim kendisini hemde nasıl zevk alırım bilemezsiniz.
bu arada haftasonu gezimize de bi göz atın bi sürü resim ve video koydum gözünüz gönlünüz açılsın.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=15788
bu arada mondial 250 mct ile slalom da da gazlamada da devirli eğim tırmanışlardada kanuni racerin eline verdim

niceman duymaya, tümerciğim olum napim arkadaşlara şöle bi kanuninin testini sölim dedim de :queen:
ama tabi sorarsanız ne oldu diye artık ön çataldan sesler gelio hemen bakıma sokması gerekcek motorun sahibi arkadaşımın :cherry:
Not: zorlanmasından korkunuz olacaksa ki bu söz iyi motorcularadır, asla çin alınmaz, o zaman gidip tabiki honda almalı, ama herkesin bi boyu var dimi aşamıosa çin alıosa, zorlamıcakkkk aleti, ok mi anlaşıldı mesajım umarım.