abi tam alacam.sanırım bi 2 -3 gun daha dusunucem uzerinde.cunku ilk tecrubem olacak motosiklette.yani anlayacagınız hiç binmedim ya.scooter bile kullanmadım.bisikleti iyi kullanırım

)gercekten.ve birde pederle gitmeminde etkisi oldu.yok dedi koruması yok.chopper gibi degil onun bende farkındayım tabii.chopper ın yanında koruması felan var ,bilioruz.yani allah muhafaza bi yatsa chopper da ve scooter da bişey olmama ihtimali cok.
kurtarırsın yani kendini bi sekilde.ama bu tur modellerde ,hadi benkendime guveniyorum ve gercekten guveniyorum.hani fizik desen gogus cevrem 115 yani gerisini siz hesap edin.kollar 44 falan harbi iriyiz.ama kazalarda bilioruz ki bu tarz seyler bi yere kadar.yok irisin,kuvvetlisin,yok iyi kullanıosun ,ezelden motorcusun,yok cocukluktan beri aile meslegi,yok rallyciyim,yok manyagım ,suyum buyum ..o yuzden iyi karar vermek lazim.cunki hakkaten ,gozumde de buyuttugumden degil yanlıs anlamayın sakın ama,su an yazan bensem dusununki bi daha yazamıorum cunki artık YOKUM...

))hani hersey de belki bole bi risk var ama .anlayın iste beni.2--3 gun daha kendime sure verdim.alacagım model hakkında ÖLUMCUL OLARAK biraz daha bilgi edinicem.bakalım.konusuruz buralarda.ben spora gidiyom.bye.
arkadaslar ULAŞ'ın olayına gercekten uzuldum,ayrıyetten MELBUR da bi ara yine ayni model motosikletle kaza gecirmişti.bilmiyorum artık acaba bende alınca bende yaparmıyım.sonucta insanız.bu arkadaslar sanslı belkide.BELKİDE ben o kadar sanslı olmucam.gercekten zor iş.dusunun artık ustune bindim motorun.dedim ok.kredi kartı işlemlerini konusuyoruz artık.agzımdan cıkıcak bi lafa bakıolar.dedim 2-3 gun daha ben dusuniyim abi

))hehe...millet oldu şok..neyse sonra anlayıs gosterdiler tabi.
GERCİ ne degisicek bilmiyorum ama bi kac gun daha arastırmaya devam.bi de sey dusundum gercekten ve hala dusunuyorum.acaba yanına KORUMALIK taksam.ama biliorum diyceksiniz sekli bozar.zaten ayrıyetten de takma yeri yokmus.onu da sordum.adam dedi aparatı yok yani istesende olmaz.
ama sanırım benimde İÇİMİN ve HEVESİMİN rahat olması için o motosiklete boyle birsey Bİ ŞEKİLDE taktırıcam.(bi şekilde diyorum cunki aparatı yok kaynak falan gibi ..)
hem bi dusunun her an bi kaza gecirebilirsiniz yani hiç olmadık bi yerde.ummadıgın bi zamanda,cok mutlu zamanında da olabilir,üzgün zamanında da,maasına zam almıssın,yeni bir girl friend in var ve cok guzel bi kız falan,bole en baba sensin yani,ne biliyim işler cok iyi gidio falan yada tersi.yani her zaman bu bizi bulabilir.

r: (hakikatten kafayı duvara vuracagımız bir durum.:farao: ) o yuzden sizler de dusunun ben ciddi dusunuyorum.sizlerinde goruslerini bekliyorum.cook cok cok onemli bir konu.BIRAKIN HERSEYİ Bİ KENARA EN ONEMLİ KONU BU.CİDDEN. ole tartısıoz ,cok iyi,perfect bişiy ,ok de.bu gercekten EN EN EN EN EN EN ONEMLİSİ arkadaslar.goruslerinizi bekliorum koruma hakkında..yine tekrarlıorum bi sekilde ve nasil taktırabiliriz acaba....HAYATINIZ ONEMLİDİR.