tigermbz' Alıntı:sağol da bizim motor işi yılan hikayesine döndü.
samsunda kalmadı bundan, adanadaki başka bir bayi ile görüştü bizim bayi. adam bayiye 2850 ytl fiyat çekti(normal satış fiyatı) + 200ytl kargo 150 ytl bizim bayi kar koysa + 200 ytl plaka ruhsat 3400 ytl. tabi bu durumda kesinlikle alacak değilim,
40 gün daha beklemek istemiyorum bu kadar sonuna yaklaşmışken işin, parayı güç bela denkleştirmişsin gidiyorsun motor yok 2 ay bekliyceksin diyorlar zaten bu zamana kadar beklemişim felaket hırs yapmış durumdayım.
ama mecbur kalırsam tabi beklerim
bana kargosuydu bizim bayinin karıydı(150 ytl) plakasıydı hepsi 3150 ytl yi geçmeyecek şekilde bu motoru bulabileceğim bir yol söyleyecek olan varmıdır arkadaşlar.
düşündüün şeye bak al gitsin kardeşim hepsi çin deilmi zelsun hepsinden iyidir.badabat' Alıntı:arkadaşlar ben almayı düşünüyodum hala düşünüyorum istanbula gıdınce zeynepkamılde bayısı var arac ta 160 a rahat çıkıyomus ole soledı 120 değil yanı ama bi türlü karar veremedim zealsun nımı alsam yoksa mondial scooter mı alsam baska bana fıkır verecek arkadas varmı 3,5 milyar param var honda ufacık duduyomus benım bı abı var ole soledı senın boyun 1,80 altınca oyuncak gıbı duru dedı ne dersınız bu motor için veya bana fikir verirseniz sevinirim
seruven17' Alıntı:Arkadaşlar,br konuya açıklık getirmek istiyorum...
İlk önce sizin hesapladığınız gibi bu aletin beygir gücü 14 Kw değil,bu durum da 19 beygir de olmuyor!!!!
Bu motor 10.8 Kw gücüne sahiptir....Bu da 14 küsür hp yapar,zaten torku da buna uygun 13 Nm....
İşte motorun internet adresi,inanmayanlar bakabilir...
http://www.zongshenmotor.com/zongshen/www/en/tech/top1-4e.jsp
cihans' Alıntı:yok abi ya ben cbr 125 le bu aleti tokatladım nasıl 200 lük bir motor bu bırakın şu çin malı muhabbetini yaws bu motora 2650$ çok
ylmzzz' Alıntı:fiyatı 3250ytl değil mi yav
cihans' Alıntı:yok abi ya ben cbr 125 le bu aleti tokatladım nasıl 200 lük bir motor bu bırakın şu çin malı muhabbetini yaws bu motora 2650$ çok