Senin motorunun tüm sorunlarını biiiyorum ben.Hepsini inceledim merak etme.Ama daha evvel zealsun parça sorunu topiğinde de sana bi cevap verdim okumadın sanırım.Ya da cevap vermedin.Motoru bilinçsizce kullananlar krankı da kırarlar bloğu da çatlatırlar.Ama sen bunları anladığım kadarıyla garantiden değiştirme çabasındasın.Bunu da adanadan halletmek istiyorsan ya motoru söker gönderirsin ya da bi ustaya gösterirsin.Zaten sıkıntı da oradan çıkıyo.Adamlar görmedikleri parçayı garantiye alamıyorlar.Mesela benim motorun kapağı kırık geldi eskisini gönder sana yenisini gönderelim dediler.Yağ radyatör hortumu çatlama yapıyordu elastiklerini üretmişler ücretsiz gönderdiler.Tek yaptığım motor ve şasi numarası ile mail atmak oldu.Sen hangi konuda sorun yaşıyorsun tam olarak.Garantiden mi değişim yapmak istiyorsun yoksa yok kardeşim ben paramla alacam bana parçamı gönderin mi olsun istiyorsun.Bunu bana bir belirt ona göre ben de sana müşteri hakları ile ilgili ne düşündüğümü belirtir bi kaç örnek vereceğim.
Hani demişsin ya sizin gibi müşteriler oldukça bunların yaptıkları müstehaktır diye.Bakalım biz polenle neler konuşuyoruz onu da birazdan sana ileteceğim.
(Bak burda amacım seni suçlamak değil sorunlarına yardımcı olmak.Öncelikle bunu anlamalısın)
Ben parçaları çoktan gönderdim samimiyetime neden inanmıyorsun ; 1 aydır bundan kızıyorum.İncelendi ve garantiden diye söylendi...
Parçalar gönderildi denildi 5 gün önce ; bu gün yeni gönderdik deniyor.
Motor atölyede yatıyor ; içerde 50 tane parçalanmış motor var kimin parçası nerede belli değil!
Bir köşeyi Apo usta bana tahsis etti de parçaları falan kutuladım ; kaldırdım...
Adamın oğluna da dün akşam üzeri araba çarptı ayağı kırıldı.(mami) 1 ay yatacak çocuk!
Ben sıfır arabamın içerisinde grenaj parçaları far elektrik aksamı ile dolaşıyorum!
Yani Adana işi salladıkça benim motor dağıldı!
Ben buna kızıyorum!
Samimiyetsizliğe kızıyorum ki o kadar da kusursuz konuşuyorum her defasında Polendekilerle...
Bu kadar olmaz ki ; bezdim anladın mı ?!
Şikayetlerim bunlardı ; siz neden rahatsız oluyorsunuz ?
Bunlar başınıza gelebilir diyorum hepsi bu...
Ayrıca Apo ustanın tüm servis bedelini ben karşılamak durumundaymışım...
Polenin sistemi bu şekilde bilginiz olsun ; yani parça onlardan işçilik ve servis sizden Tüm Türkiyede böyle...(Buna da çok kızdım)
Ya da Polen toplasın kendisini daha hızlı ve güvenilir olsun ; malının arkasında olsun en azından o zaman da takdir yazısı yazayım...