GeCe arkadaşım motorunu sattığını öğrendim.Bende 2. el alıcam ancak ruhsatı üzerime almanın kaça mal olduğunu bilmiyorum.Bilgilendirirsen sevinirim..
Arkadaşlar tam bu motoru almaya karar vermiştim ki herkes cbr 125 al çinden sakın dedi. Bu fiyatlara başlangıç motoru başka ne olabilir ya da sorun yaşayan var mı bu motorla ben tıp fakültesi 5.sınıf öğrencisiyim de uygun bi motor mu sizce benim için? İstanbuldayım yedek parça servis durumu nasıl? 0 mı almam daha mantıklı yoksa az kullanılmış bi şeyler mi? nereden alabilirim?
Arkadaşlar tam bu motoru almaya karar vermiştim ki herkes cbr 125 al çinden sakın dedi. Bu fiyatlara başlangıç motoru başka ne olabilir ya da sorun yaşayan var mı bu motorla ben tıp fakültesi 5.sınıf öğrencisiyim de uygun bi motor mu sizce benim için? İstanbuldayım yedek parça servis durumu nasıl? 0 mı almam daha mantıklı yoksa az kullanılmış bi şeyler mi? nereden alabilirim?
kardeşim ben daha satışı vermedim neden dersen sattığım kişi tanıdık sevdiğim bır kardeşıme sattım yanlış olmaz yakında zaten alıcak satışını.ama satış 130 ytl fln tutar :rendeer: ruhsatta sanırım 100 gecmıyordu
Teşekkür ederim kardeşim...
tamam ilk fırsatta bağlantı kısmının resimlerini atacağım. ama ses gitgide güzelleşmeye başladı. hatta motor ısınınca daha bir tok ses geliyor ve performansı artık daha iyi motorumun.
Arkadaşlar yedek parça konusunda soruma cevap verebilcek kimse yok mu acaba polen motora servis ulaşamıyormuş telefonla.Kaçtımı bu adamlar anlamadım Adana dan kiminle temasa geçebilirim bileniniz var mı?
selam arkadaşlar bende yei üyeyim de biras göz gezdirdi sayfaya CHATHLACK34 kardeşim ben 7 ay önce kanuni racer 200 ü ikinci el üstüme aldım notere sade 138 ytl verdim tabi ruhsat değişiyo 200 ytlede ona verdim toplam 338 ytleye falan geldi yardımcı olduysam ne mutlu hepinize kazasız sürüşler