Batis Katılım 15 Eyl 2006 Mesajlar 256 28 Eki 2007 Konu Yazar #1 Arkadaşlar bütçemin yettiği 2. el bir Cruiser almak istiyorum.Sizce bu motorlardan hangisini tercih etmeliyim?
Arkadaşlar bütçemin yettiği 2. el bir Cruiser almak istiyorum.Sizce bu motorlardan hangisini tercih etmeliyim?
B Blake Katılım 25 Tem 2008 Mesajlar 1 1 Ağu 2008 #2 bende bu iki model arasında kaldım aslında sanırım bu soruyu soran arkadaş regal raptor almış peki siz kullanan arkadaşlar hangisini önerirsiniz?
bende bu iki model arasında kaldım aslında sanırım bu soruyu soran arkadaş regal raptor almış peki siz kullanan arkadaşlar hangisini önerirsiniz?
E Ezpharess Katılım 10 Haz 2007 Mesajlar 12 15 Ağu 2008 #3 bende sana zealsun al derim iki gün önce aldım ikinci eldi benimkide ama mis gibi bi cok marka denedim en rahatı diebilrim hayırlı olsun simdiden
bende sana zealsun al derim iki gün önce aldım ikinci eldi benimkide ama mis gibi bi cok marka denedim en rahatı diebilrim hayırlı olsun simdiden
ozan150zc Katılım 14 Haz 2007 Mesajlar 1,205 15 Ağu 2008 #4 Batis' Alıntı: Arkadaşlar bütçemin yettiği 2. el bir Cruiser almak istiyorum.Sizce bu motorlardan hangisini tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla ... bır tanıdıgım keeway superlıght 150 satıyo fiyatıda güzel... ilan numarasını veriyim bir görüş istersen İlan No :#10361467
Batis' Alıntı: Arkadaşlar bütçemin yettiği 2. el bir Cruiser almak istiyorum.Sizce bu motorlardan hangisini tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla ... bır tanıdıgım keeway superlıght 150 satıyo fiyatıda güzel... ilan numarasını veriyim bir görüş istersen İlan No :#10361467