bende mersındenımhan' Alıntı:ben mersin den gökhan, bu forumda yazdıklarınız doğrultsunda karar verdim ve bu gün birtane de ben aldım. motorumu cumartesi teslim alacagım hiç deneyimim yok sürücü kursunda iki kez vitesli motor kullandım işallah cabuk alışırım .... Adana dan alıp getirecegim bakalım nasıl olacak hem heyecan hem tedirginlik var biraz.....
rumuz kısmına resmimi nasıl koyabilirim???????
Bu foruma da yeni üye oldum, sık sık bişeyler sorup başınızı ağrıtacağım şimdiden özür dilerim.....
selamlar!! hiç tedirginliğe gerek yok.ben de hiç ama hiç motosiklete binmemiştim.2 gün önce rahat bir şekilde sürdüm.hiç göründüğü gibi değil.büyük olduğuna bakma. çabucak alışırsın.ben alıştım :queen: resmini kontrol panelinden avatarın olduğu yere koyabilirsin. kazasız belasız sürüşler! hayırlı olsun! herkese günaydın!!!han' Alıntı:ben mersin den gökhan, bu forumda yazdıklarınız doğrultsunda karar verdim ve bu gün birtane de ben aldım. motorumu cumartesi teslim alacagım hiç deneyimim yok sürücü kursunda iki kez vitesli motor kullandım işallah cabuk alışırım .... Adana dan alıp getirecegim bakalım nasıl olacak hem heyecan hem tedirginlik var biraz.....
rumuz kısmına resmimi nasıl koyabilirim???????
Bu foruma da yeni üye oldum, sık sık bişeyler sorup başınızı ağrıtacağım şimdiden özür dilerim.....
hayırlı olsun!bence kendin götürme motoru allah göstermesin düşersen kötü olur acemi acemi. servisten birine söyle beraber gidin bence hem insan o yolculukda motora da alışıyor! kazasız belasız sürüşler dilerim hayırlı günler!august' Alıntı:Arkadaşlar tekrar merhaba,
Ben de 1 ay kadar önce aldım diye mesaj atmıştım ama bazı problemler oldu parayı ödediğim halde motor 15 gün sonra bir şekilde geldi. Hatta benim yönlendirdiğim bir arkadaş ertesi gün almıştı başka bayiden. Plaka ve ruhsat ise her gün yarın çıkıyor deniyor ama henüz alamadım. :cyclopsan Motor şu anda apartmanın kapalı otoparkında duruyor.
Problemlerim ; klasik boşa geçme sorunu var umarım alışmayla ilgilidir bir arkadaşım debriyaj ayarsız tam ayırmıyor dedi mesela bazen vites 1'de debriyaj tam sıkılı iken alıp başını gitmeye kalkıyorayrıca kilometre göstergesi kafasına göre 360 derece tur atıyor ama çok önemli değil herhalde. Haa bir de benzin deposu ezik ve çatlak ama parça gelmiş garantiden değiştirecekmiş Karizma motor ama ben nasıl ehliyetsiz ve bu acemilikte Beylikdüzü'nden Zeytinburnu'na gidecem o ayrı konu. Şimdilik otoparkta dönüp duruyorum.
Beylikdüzü/Avcılar civarında oturan arkadaşlarımla müsait bir zamanda görüşmek isterim.
Bir de bu çevrelerde gidebileceğimiz usta/tamirci bilen varsa bana veya buraya iletirse çok memnun olurum. Bir problem olursa nasıl servise gideceğim konusu şimdiden sıkıntı veriyor bana belki ben çok evhamlıyımdır.
Kendinize iyi bakın.
august' Alıntı:Arkadaşlar tekrar merhaba,
Haa bir de benzin deposu ezik ve çatlak ama parça gelmiş garantiden değiştirecekmiş Karizma motor ama ben nasıl ehliyetsiz ve bu acemilikte Beylikdüzü'nden Zeytinburnu'na gidecem o ayrı konu. Şimdilik otoparkta dönüp duruyorum.
Kendinize iyi bakın.