Yok hakanacan abi niye konuşalım arkandan söyleyecek bişeyimiz olsa söyleriz yüzüne yada bilgisayarına

Bu arada tekrar geçmiş olsun abi hep aklıma geliyo kötü oluyorum umarım bi daha yaşamassın öyle kazalar...
Oğuz Kağan ben pek anlamam teknik meselelerden malum bilgisayar mühendisi olacaz bana software lazım

ama vitesin bi kereliğine o şeklide geçmiş olmasının pek zararlı olmadığını düşünüyorum. Vites dişli sistemine göre çalıştığı için bi kereliğine dişli zorlayarak atlamış ( umarım yanlış bilmiyorumdur.). Ama sürekli yaparsan ( ki yapmayacağına eminim baksana için cız etmiş

)haliyle vites bozulur. Viteslerdeki hız konusuna gelince bakabiliosan devir saatine bak. 6000 devri geçmeden vites değiştir. (rodajda olduğun için ) ben hıza pek bakmıyorum motoru fazla zorlamadan yani bağırtmadan devir 5000-6000 arasındayken vites değiştiriyorum. Bazen düşük devirde zorlandığını hissedersem ( özellikle 1. viteste ) devire bakmadan değiştiriyorum. Bende acemi olduğum için ancak bu kadar yardımcı olabiliyorum. Tecrübeli abilerimiz daha doğrusunu söylerler. Herkese keyifli sürüşler...
Bu arada fahricin telefonumu vereyim gelmeden önce ararsın benim şu an yaz okulum var o yüzden her zaman evde değilim

0505 380 62 64