Merhaba dostlar ve yeni gelen arkadaşlar,HAKAN bende eşimle fotograflarda yer almak isterdim ama Ehliyete yeni başvurdum (gelişimden )artık aldığımda ZS Prens leri en azından 2leriz -diger katılamayan arkadaşların kulakları çınlasın-ama küçük kaçamaklarda yinede sürüş keyfini yaşarız .Sözüm bilgilenmek ve karar vermek aşamasında olan arkadaşlara galiba 34 sayfayı tümüyle okuma zamanını ayırmayanlar var ,ben motor alma aşamasında 2 fuarıda defalarca dolaşırken 1.de gördüğümde ki diğer tüm crusier lere ayni anda bakma binme sanşındaydık,2. de almaya karar vermiştim ,ancak satıcının aktardıklarından başka verimiz yoktu ,Sağolsun CRİMİNAL topiği açtığında kaygı yerini doğru karar verdiğime ve ilk motorunu koşulları gereği şeçme limitleri içinde yanlış yapmadığımı gördüm .Sonraları bilgi paylaşımı,eksileri artıları ile bu bedelle alınabilecek en makul makina olduğunu gösterdi anlıyacağınız ne 34 sayfa bilgi ne kullanan biri ile tanişmadan alma kararını verdim ,şimdi haklı olduğuma inanıyorum.Birincisi en ayaklı ve en göşterişli diyebilirim anladığımca ben CEASH, JEANSATAR( buaralar topikte göremiyorum )175 dolaylarıyız motorla beni gören bazı arkadaşlar kelebek benzetmesi yapıyorlar bende uzun ,Keeway li arkadaşlara

ikincisi uzun yol deneyiminde ve diğer 150 lerle kıyaslamada artısı olduğu ortaya çıktı şimdilik genel büyük sorunlar çıkarmadı .fiyat deyince Türkiye gerçeği herkez yakaladığını öpmekte ,bence olağan kar marjları içerisinde dürüst,etik ve iyi niyetli esnafa desteğimizi verirsek- çünkü motor almak kız almak gibi- evli olanlar anlar

ale: alıp gidemiyorsun aile ilişkileri (bakım,anlık çözümler ,kazalar) gibi -her an servisle sizi kandırmayacak çözüm üretebilecek ilşkiler içinde rahat oluruz. Tabii motorla ilgili düşüncelerim beni bağlar ,kendi kararınızı kendiniz verin ama önce kıyaslayın yanlızca esnaftan yola çıkmayın.selamlar