Merhaba arkadaşlar, geçen haftasonu Ömer (Ragman)'ın motorsiketini satın alarak aranıza katıldım.
Arkadaşlar anlamsız birşey yazmamak ve konu tekrarlamamak için 2006'da bu yana devam eden yazıları okudum (manyaklık)
Zealsun ZS 150-19 25000 km'de almak için kararımı verdim.
Fiyatı 1500 TL.
Merak ettiğim şudur Sizce bu makine bana dert açar mı?
@boraerdin
Zealsun Prince 150-19'ların motor blokları rektifiyesi son derece kolay yapılabilecek şekilde tasarlanmış. Standart 150'lik silindir-piston yerine rahatça 200'lük uygulayabilirsin; son derecede verimli olur. 25.000km ise bu makineler için çokta yüksek değil. Tabii nasıl kullanıldığına bağlı! Adam makinenin anasını ağlatarak sürmüşse ZS değil, KTM olsa gene dağılır! Alırken güzel şekilde araştırmak, bu konuda tecrübeli ustalara makineyi göstermek lazım. Ayrıca 1500 lira 25.000'deki bir makine için çok fazla.
Ben de tam tersini düşünüyorum cezayı yedim hakkını veriyim bari. :queen: Bi dahaki sınav döneminde almayı düşünüyorum ehliyeti zaten kışın kullanmayacam. 750'nin üstüne bi de 300-350 TL masrafa girmiyim.Rıdvan geçmiş olsun, az değilmiş cezasıda... Ehliyeti halledersin umarım bir an önce. Valla ben olsam bi daha binmeye çekinirdim, tekrar çevirirler diye..![]()
Sultanahmet'te kaldırımda hep park eden Zs 'yi gördüm bugün bakımlı, bizlerden birinin mi?
Resim çekmeyi unutmazsanız seviniriz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:11 PM ----------
Satılıksa talip olabilirim:queen::queen: