Arkadaşlar öncelikle selamlar, saygılar...
Yazıların tamamnını öğrenci olduğumdan dolayı okuyamadım yazılma tarihleri baya eski şimdi cevap verecek arkadaşlar daha yardımcı olurlar diye düşünüyorum. Alacağım ilk motor olacak ve güzel görünüşlü bir motor olmasını istiyorum... sorularıma gelince
- Motor Sağlammıdır..
-187 boy 91 kilo , iri yapılı biri için CBR 125 gibi bisiklet olmaz demi ?
-Hız beklentim yok ama normal düzeydi kaç yapar bu alet.
-Halâ 0'ı var mı ? Varsa ne kadardır , Hatay da bu aleti kullanan var mı aranız da ?
-Kimliğe göre 01-01-92 doğumluyum motor ehliyetini ne zaman alabilirim..
-Dediğim gibi ilk motorum olacak kolayca öğrenebilirmiyim ?
-Aldıktan sonra neler yapmam lazım tek tek yazarsanız sevinirim ( egzos açtırma , çanta takma vsvs... )
Şimdiden herkese teşekkürlerimi sunmayı borç bilirim.Beni habersiz bırakmayın =)
- Motor sağlamdır!
- 1.93 ve 83 kiloyum, altımda gayet iyi duruyor!
- 100-110 yapar
- 0'ını bulursan bizede haber ver, çok bekleyen var makineyi! :wiinkk:
- Bu sene ehliyeti alabilirsin.
- Benimde ilk motorumdu..
- Aldıktan sonra önce vitesli motor kullanmayı öğrenmelisin. Sonra zevkine göre çantada takarsın, egzostta açtırırsın, deride kaplatırsın..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:18 PM ----------
Arkadaşlar merhabalar..
Ben İzmirli ama Ankara'da ikamet eden bir zealsun zs 150 kullanıcısıyım.
Motor geçen yıla kadar babamdaydı,bu yıl atladım İzmir'den Ankara'ya kadar geldim,tık demedi.
yalnız bir aydır motorla ilgili problemler yaşıyorum.
ilki habire zincir atması.Gevşemiştir diyorum sıktırıyorum yine atıyor,muhtemelen bozuldu,Ankara'da değiştirecek bir yer bulamıyorum.
İkincisi devir problemi yaşıyorum,motor özellikle ilk üç vitesde hızlanmıyor,devir artıyor hız aynı,dördüncü vitese gelince ilk önce devir artıyor 7ye 8e geliyor ses artıyor,sonra pat diye düşüp öyle hızlanmaya başlıyor.Ne olduğunu bir türlü anlayamadım.Yağdandır dedim,yağı değiştirttim hala aynı.Bana yardımcı olabilir misiniz?
Ya da ANKARA'da zealsundan anlayan bir servis biliyorsanız söyleyebilir misiniz?
Namican, yeni müşteri çıktı olm sana.. Koş!! :queen:
---
Şaka bi yana, bu olaydan Criminal anlar! Birazdan damlar, senin işi çözer..!
dicem ama o şuan MEŞGUL! :queen:
---
PANCAR MOTORU!
:queen::queen::queen::queen::queen::queen: