Murat hocam, kısmet olursa bu ağustos da defteri kapatmayı düşünüyorum. 30 yıl dile kolay, artık daha öteye götürebilecek gücü de kendim de bulamıyorum. Dolayısıyla; Önümüzdeki kasım-aralık ayı gibi meslek hayatına son verip, İstanbul da olabilirim. bu düşüncenin kafamda oluşmasında baş aktör de İnanan sizlersiniz.
İnsan bir yaştan sonra dost, yaren arıyor, eeeeee.. nerdeyse tüm motosiklet dostları ve konuyla ilgili de etkinliklerin merkezi de İstanbul olunca!
Hazır bir de kriz ortamı, tam ev, yer edinme zamanı. Hoş ! İstanbul hanımın memleketi (Hanım köylü olacağız gibi

)akrabayü tarükat'u benim büyük kız, cümle alem orada.
Nasip olur da gelebilirsek; Değil zealsun'u almak, icabı ahvalin de servisini bile açarız. maksat adres belli olsun, dostlar bir araya gelsin, kabilinden.
Zealsun'a ilgi duymamın sebeb'i hkmeti de malûm; Düşük cc.'de ekonomik ve sağlam ve sorunsuz chopper zevkini yaşatması ve sizler. Maalesef ben, sizin kadar bir araştırma içine girmeden dalmıştım ilk motosikletimi alırken. Tabiidir ki, bunun sonuçlarını sonradan gördüm. Çok mu kötüydü;? değildi ama! aması var. Şimdiki motorum da oyalanmak, ortamdan kopmamak maksatlı, Allah'tan bana hiç bir sorun çıkarmadı. Gerçi çıkarsa da problem değil, bi sıkımlık canı var. ya...
Görüşebilmek dileğiyle hoşca ve sevgiyle kalın.