Hakan abi ben hiç birşey işletmedim ilk bakımda ve sonraki gittiklerimde biliyorsun benzin göstergesiydi aküydü hepsini garantiden değiştirdiler ve dünde servisteydim (seyrantepe) km telimi değiştirdiler normalde 15 ytl burakla konustum halletti oda garantiye girdi ama bu işlemler sonucunda ben hiç bişeye yazdırmıyorum. Garanti belgem nerde valla onuda bilmiyorum
inşallah bi sorun çıkmaz! kaldıki onlarda yazmıyor bu herhalde sözle oluyor acaba diyorumki burakla iletişimim iyide ondanmı böle bak hiç bu konuyu konuşmamıştık ben forumda okudum ne yaptırıyorsanız garantiden kaşeli kagıt falan alın (mutlaka) garanti belgeniz yoksa yanınızda şu yapıldı bu yapıldı şu değişti falan filan benim olay sözle oluyor galiba evet başka servise giden arkadaşlar sizler ne yaptınız?
Clint dostum ben ortaköydeyim Balmumcudaki arkadaşı bulamazsan benim motoru yakından inceleyebilirsin ben işe gelip giderken balmumcudanda geciyorum...
Hayırlı olsun arkadaşlar motorlarınız kazasız belasız sürüşler...
Clint dostum ben ortaköydeyim Balmumcudaki arkadaşı bulamazsan benim motoru yakından inceleyebilirsin ben işe gelip giderken balmumcudanda geciyorum...
Hayırlı olsun arkadaşlar motorlarınız kazasız belasız sürüşler...