zealsun motor

arkadaşlar motorum yaklaşık 1 hafta oldu geleli
yaklaşık 500 km yaptım
sanırım yarın da bakıma götüreceğim
makinada hiçbir sorunla karşılaşmadım
önceden honda vardı
bakalım almakla iyi etmiş miyim
motorun sesi güzel işçilik çok iyi gevşeyen bi yeride tok bu zamana kadar; ki ben 2 kişi biniyorum rodajı aldırmadan
tek sorun 1 hafta geçti yetmemeye başladı....
ama evli olunca yetiyor diyoruz hatuna bi alışsın
110 rahat yapıyor ama ideali 80 rüzgardan dolayı
titreşim yok gibi birşey ilerleyen zamanlarda artı ve eksilerini paylaşmak isterim
kazasız günler herkeze

merhaba arkadaş..............zealsun cruiser 150-19 olmalı bu motosiklet

evet zaten yazıyor modeli inanın arkadaşlar 1haftada 600 km yaptım 2 adet digital makinam var ama bi türlü resim çekemedim en yakın zamanda eklerim yarın mesela

TNT

Honda gibi değildir tabiki ama zealsun da fena değil. En azından bi sorununu görmedim.

tnt motoru ne zaman aldın.yani bi sorun gormedim diyosun ,cok mu oldu yada bikac haftamı.?

tek sorun 1 hafta geçti yetmemeye başladı....

demişsin, nedir yetmeyen anlamadım dostum...

TNT

paradayz' Alıntı:
tnt motoru ne zaman aldın.yani bi sorun gormedim diyosun ,cok mu oldu yada bikac haftamı.?

Kusura bakma mesajı geç yazdığımi için. Motorum şu an 850km de servise 550km de götürdüm yağı bujisi değişti. Şu ana kadar da herhangi bi sorununu görmedim. Fakat zincir biraz bollaşmış gibime geliyo en kısa zamanda baktıracam

anladım tnt tesekkurler cevap için.ama bende acıkcası sole bi 1 yil falan diceksin sanmıstım.mutlu olmustum valla.neyse yinede tatminkar.bu arada bende zs 200 gs modelini almayı dusunuyorum.ama yanında korumalık olmadıgı icin tereddutteyim biraz.nitekim motor kullanıpta yatırmayan yok.
dusunsenize yatıo ve ayak ustune.TEK BACAKLI paradayz ondan sonra..sakatoviç hocam.o yuzden dusunuom bi kac gun daha,bakalım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar