arkadaş bu soruyu sorduğuna pişman olmuştur heralde:queen: topicte tamanlamıyla KANUNİ & ZEALSUN kapışması yaşanıyo. fakat yazıları yazanlar kendi tecrübelerini iletmiyor gibi.
bikere kesinlikle BENİM MOTORUM SENİNKİNİ GEÇER geyiği yapmayalım arkadaşlar. bende RACER kullanıcısıyım neredeyse iki yıldır bu motorlayım artıları ve eksileri var ben onları anlatayım
ARTILARI= bikere bu iki motoruda race diye alıyosan ALMA arkadaşım. frenlerde hiçbir zaman sorun yaşamadım, arkanın kampana olması pek etkilemiyor ( şimdi bazı arkadaşlar diyecek disk frenler daha kısa mesafelerde durmayı sağlardiye), ama bu motorun sürati belli yüksek süratlere çıkmıyor zaten. Motorun dengeside gayet güzel yolda savurma yada gezinti yapmıyor.vites geçişleri sorunsuz (fakat bazen ışıklarda boşa geçmeme sorunu var,zaten çoğu makinedede bu sorun var

ale

debriyaj oldukça yumuşak, servis yaygın, parça bol ve fiyatlar uçuk değil. gösterge paneli ve gidondaki kumanda düğmeleri oldukça şık ve kullanışlı.kullanılan parça kalitesi iyi düzeyde,görüntü ve çüssesi gayet tatminkar ( burda 600 lük makinalar gibi yalanını söylemiyorum:wiinkk

motorun son sürati iki yada tek kişi fark etmiyor 135 kms de çakılı kalıyor, makine 120 kms rahat ve seri çıkıyor.
EKSİLERİ= Motorda vibrasyon yüksek devirlerde hat safhada, ve bunun çözümü yok. gidonun tasarımından aynaların tamamını kullanmak mümkün değil ve uzun boyluysan aynalarda sadece omuzunu görüyosun, uzun yol sürüşlerinde vibrasyon yoruyor ve bileklerin ağrıyor.
yazım biraz uzun oldu sabredip okuyanlara teşekkürler. unutmamak gereken bişey daha var, AT SAHİBİNE GÖRE KİŞNER. yani bazı hatalarda kullanıcıdan kaynaklanır, kötü kullanım makineyi çabuk öldürür.