uakrep Katılım 9 May 2007 Mesajlar 62 9 May 2007 Konu Yazar #1 Herkese merhaba, Ben de 2 gün önce zealsun 200 gs aldım. Yakıt musluğunun ucu hangi konumda iken normal, hangi konumda iken yedek depoda oluyor acaba. Bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ediyorum.
Herkese merhaba, Ben de 2 gün önce zealsun 200 gs aldım. Yakıt musluğunun ucu hangi konumda iken normal, hangi konumda iken yedek depoda oluyor acaba. Bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ediyorum.
kirke Katılım 9 Mar 2007 Mesajlar 490 9 May 2007 #2 teknık bılgım yok ama hayırlı ugurlu olsun motorun kzasız belasız gule gule kullanırsın ınsallah:mrgreen:
teknık bılgım yok ama hayırlı ugurlu olsun motorun kzasız belasız gule gule kullanırsın ınsallah:mrgreen:
uakrep Katılım 9 May 2007 Mesajlar 62 9 May 2007 Konu Yazar #3 Teşekkür ederim, daha iyileri sizlerin olsun
Olcan138 Super Moderator Katılım 15 Kas 2005 Mesajlar 5,081 9 May 2007 #4 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Model hakkında soru ve paylaşımlara model hakkında açılmış başlıktan devam edin lütfen. Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Model hakkında soru ve paylaşımlara model hakkında açılmış başlıktan devam edin lütfen. Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın