ZC ve geçirdiği operasyon serisi 2....

ooo toprakmışız bide eby'ciğim. ankaranın havasındanmı suyundanmı nedir, çok modifiyeci oluyoz biz. bende mangal ızgarası telinden far koruması yaptım :)

valla motor anca bu kadar güzel olur.göstergeleri filan çok güzel yapmışsın hayırlr olsun

Arkadaşlar yorumlarınız için tşk.ederim.Siperlik aslında o kadar uzun değil resim sizi yanıltmasın..:wiinkk: rüzgar konusunda çok farketti,önceden kask'ıma çok rüzgar yiyordum ama şimdi aynı süratte o baskı oluşmuyor..

Önemli olan bu zaten,o zaman sorun yok :wiinkk: Allah'tan yürüyen diskoteğe çevirmemişsin,nefret ediyorum heryeri neon mavi ışıklarla donatılan motorlardan,başka bişey izlenimi veriyor,görüntü kirliğiğinden başka bişey değil.Az,öz ve sade olsun.:bounce:

ooo toprakmışız bide eby'ciğim. ankaranın havasındanmı suyundanmı nedir, çok modifiyeci oluyoz biz. bende mangal ızgarası telinden far koruması yaptım :)

Bende kendimi yaratıcı zannederdim ama el elden üstündür tabi...:cat: Ankara'nın havası çarpıyor insanı galiba..:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:15 PM ----------

Allah'tan yürüyen diskoteğe çevirmemişsin,nefret ediyorum heryeri neon mavi ışıklarla donatılan motorlardan,başka bişey izlenimi veriyor,görüntü kirliğiğinden başka bişey değil.Az,öz ve sade olsun.:bounce:

Aman uzak dursun öyle seyler..:farao:yollarda görüyorum bazen kurye arkadaşlar motorun degeri kadar ses sistemi takıp,birde bangır bangır bağırtıyorlar arabesk'i..işte o zaman kan beynime sıçrıyor..öyle ışıklar neonlar falan benim tarzım değil..Ben sadece kaliteli ve şık bir görunum elde etmeye çalıştım..

sen böyle devam edersen ben benim zc yi getirip teslim ederim sana yakında haberin olsun :mrgreen:
emeğine sağlık çok güzel olmuş :cat:

sen böyle devam edersen ben benim zc yi getirip teslim ederim sana yakında haberin olsun :mrgreen:
emeğine sağlık çok güzel olmuş :cat:

Emre kardeşim sagol..:rendeer:getir tabi elimizden ne geliyorsa yaparız senin motor için de..:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar