ZC ve geçirdiği operasyon serisi 2....

ZC ve geçirdiği operasyon serisi 2....
Arkadaşlar ZC min ılk ufak tefek sorunlarını halledıp bazı parçalarını değiştirmiştim ve sizlerle paylaşmıştım operasyon 1 diyerek..bu seferki biraz daha kapsamlı oldu bakalım beğenecekmisiniz...

uzun zamandır araştırıp,sizlere de sormuş oldugum kavrama muhabbetinden sebep varyatör ağırlıklarını Rialli marka 15 gr olan daha hafif ağırlıklar ile değiştirdim..(orjinali 16.8 gr çıktı) ve tabiki sökülmüşken kayış'ı da BANDO marka olan iyi bir kayış ile değiştirdik..

photo0044wof.jpg

Daha sonraki adım motorun görsel kısmı idi..varyatör ile cok fazla oynamak istemedim..aldığım kırmızı reflektörlü jant şeritlerini motoruma uyguladık..

photo0058s.jpg
photo0059x.jpg

Uzun zamandır aklımda olan ve ara sırada olsa eksikliğini hissettiğim dörtlü flaşörü motoruma takmaya karar verdim.1 adet Hella marka röle,bir miktar kablo ve net'ten sipariş ettiğim orjınal buton ile bu işi de halletmiş olduk..Butonu kontağın yanına monte ettik..yaklaşık 45 dakikamızı aldı ama değdi dogrusu..

photo0063f.jpg
photo0137v.jpg

Sona doğru yaklaşırken göstergelerin ışıklandırması çok fazla rengi barındırıyordu ve cok basit görünüyordu...aydınlatma lambalarını gösterge grubunu sökerek 3W olan dipsiz lambaları mavi led ampuller ile değiştirip cok daha güzel ve kaliteli bir görünüm elde ettik...buyrun..

photo0103dla.jpg

Hazır elim led lere gitmişken içerisinde 4 adet minik led olan park ampüllerimi de değiştirdim..

photo0101r.jpg

Ve son olarak sizlere de danışıp bahsettiğim rüzgar siperliğimi yaptırıp bugun montajını yaptık sonunda...(3mm koyu füme plexi)

photo0114z.jpg

photo0125b.jpg

Evet arkadaşlar bir sonraki işlemlere geçene kadar şimdilik yaptıklarım bunlar..umarım beğenmişsinizdir...
iletişim:
05362350232
[email protected]

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Hacı sen duayensin galiba bu modifiye konusunda yaratıcılığına hasta oldum.

Tşk ederim arkadaşlar..elimden geldiğince yapıyorum işte..:rendeer:

Göstergeler şık olmuş 4 lü flaşörde iyi ama ön rüzgar sperliğini beğenmedim biraz basit kalmış sanki.

Keşke siperliği değiştirmeseydin pek beğenmedim. Onun haricinde ki butun çalışmaların çok güzel olmuş :cat:

Şeritler güzel olmuş,ayrı bi hava katıyo kesinlikle görsel olarak.Dörtlü flaşör de hem görsel hemde teknik anlamda işe yarar.Göstergeler en çok dikkat çekeni,kesinlikle süper olmuş,bayıldım renklere,ışıklar...

Siperlik hoş durmuyor,fazla uzun olmuş,keşke daha kısa olsaydı.

Emeğine sağlık :rendeer:

Motosikleti
Hornet
ellerine sağlık çoqunluk qibi bende siperliği beyenmedim ama tabiki senin zevkin sen beyendiysen hiç problem yok:)Göstergeler çok güzel olmuş..4lü filaşör qerekli bişey..Şeritler görsel açıdan güzel..
Ellerine Sağlık..

adamım emeğine sağlık her sey çok güzel olmuş... bir dahaki ankara gezimi,zde detaylı olarak incelerim .....

Arkadaşlar yorumlarınız için tşk.ederim.Siperlik aslında o kadar uzun değil resim sizi yanıltmasın..:wiinkk: rüzgar konusunda çok farketti,önceden kask'ıma çok rüzgar yiyordum ama şimdi aynı süratte o baskı oluşmuyor..

adamım emeğine sağlık her sey çok güzel olmuş... bir dahaki ankara gezimi,zde detaylı olarak incelerim .....

Teşekkür ederim dostum sağol..:rendeer:Her zaman beklerim sizleri..Bir dahaki sefere daha iyi şartlarda ağırlamak isterim sizi..

Arkadaşlar yorumlarınız için tşk.ederim.Siperlik aslında o kadar uzun değil resim sizi yanıltmasın..:wiinkk: rüzgar konusunda çok farketti,önceden kask'ıma çok rüzgar yiyordum ama şimdi aynı süratte o baskı oluşmuyor..

Teşekkür ederim dostum sağol..:rendeer:Her zaman beklerim sizleri..Bir dahaki sefere daha iyi şartlarda ağırlamak isterim sizi..

kanka istanbula yolun düşerse ki düşüyormuş bizde seni ağırlamak isteriz.....

eline saglik cok güzel olmuş ankaraya bi daha gelirsem 3 gün kalmadan dönmem artık böyle günü birlik bişey yapamiyoruz:p

çok güzel olmuş arkadaşım. seni ve yaptıklarını da izlemeye alabilirim artık...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar