Zat'landım :)

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan.Üzerinde biraz küçük kalmışsın.Umarım ileri de kendine uygun motosiklete kavuşursun.

evet bana biraz büyük gibi duruyor ama bana göre çok rahat bi motor alıştım :)

eyvallah :)

hayırlı olsun kasısız belasız.....

sağol:)

hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dilegimle.iyi sürüsler

teşekkürler :)

Kendine güvenin geldikçe motora daha hakim olabileceksin, baksana ayağa bile kalkmışsın :mrgreen: İyi birinden eğitim alıp ilerletmen senin için iyi olur. Yzf125 te oyuncak gibi gelir ileride. Hayırlı olsun..

umarım :)

Motosikleti
BWS 100
:rendeer:hayırlı olsun nice kazasız belasız km'ler:rendeer:
inş. 1 haftaya kadar bizde motürlanacaz:)
Malum okuluda kapattık:queen:....
yollar bizi bekliyor:cherry:...

Hah şöyle bayanlarıda motor üzerinde görmek istiyoruz şimdi keyfim geldi dur bi kahve yapayım kendime.:p

Motor sana bi beden büyük gibi,bide üstünde akrobasi hareketleri yapmaya kalkmışsın ilk binmende,dikkat etmezsen gösterecek hiçbişeyin kalmaz :wiinkk:

güle güle kullan kardeşim. allah kazasız belasız sürme keyfi yaşatsın.

binerken dikkat etmezsen vereceğin link de kalmaz :wiinkk: Kendi çapında motor camiasına katkıda bulunman çok güzel,bende devam edebil diye söylüyorum dikkat et,adım adım çık...

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Hayırlı olsun, selenin biraz daha ortasına oturmayı dene,uçup gitcekmis gibi duruyosun.

siz benimi inceliyosunuz motoru mu bu konuda daha fazla yorum yapmak ve polemiğe girmek istemiyorum !!

siz benimi inceliyosunuz motoru mu bu konuda daha fazla yorum yapmak ve polemiğe girmek istemiyorum !!

motorla kişi uyumunu inceliyorum,kişinin kim olması önemli değil ve olası sonuçları tahmin ediyorum...buna polemik değil aslında olumlu eleştri denir:wiinkk: Hadi şimdi keyfine bak,kazasız belasız..

egersız ata bınersen oturucagın yerı bılemezsen at senı sırtından atar kardesım..
madem foto koydun ıı kötu tum yorumları degerlendır kı kotu yorum yok..
hayırlı ugurlu olsun demır atın kazasız belasız bın ınsallah:rendeer:

hayırlı olsun.Kazasız belasız binersin inş.
Son resimde ayağını düzltir gibi bi halin yok xDD poz veriyorsun gibi sanki xDD

hayvan gibi motor dengesi bozuk biraz (afedersiniz) o yüzden ayaklarımı öne uzatamıyorum canım benim :rendeer:

Hayırlı uğurlu olsun...Keşke sanada bir Zn125 (pırpır)alsaydık hem daha küçük oturuş pozisyonu daha iyi hemde bayanlara daha çok yakışıyor:):rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar