zandona corax file ceket

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
http://www.ozenmotor.com.tr/UrunDetay.aspx?UID=65

ürün detayları linkte var. özen de olduğunu bildiğimden bu linki verdim tek satıcısı özen değil yani...
neyse işin özü şu arkadaşlar. yazlık da olsa giydiğim montlar ciddi terlemeye sebep veriyor, montu çıkardığımızda bir serinleme bir püfür püfür lakin bünyeyi fazla rahatsız etmemek lazım....
bu ürünü kullanan arkadaşlardan tecrübelerini ve ürüne ikame olabilecek daha düşük fiyatlı fakat koruma katsayısı yüksek ürün tavsiyesi rica ediyorum.
fiyatı yaklaşık 315-320 ytl arası takdir edersiniz ki iyi para. ama alınınca da bir kere alınır gibi görünüyor...

Ben fuardan benzer bir ürünü 200ytl'ye almıştım ama arkadaş vasıtasıylaydı.Fuar sonunda 300-350 arası olur demişlerdi.Normal fiyat galiba.

fiyattan ziyade kullanım tecrübeleri lazım bana.
arkadaşın linkini yazdığı 50 euro dediğine baktım. fena değil gibi ama s ve xxl var görünüyor ellerinde şimdi bir bağlantı var ona ulaşmaya çalışıyorum fiyat çok iyi.

"derwish" arkadaşım,bu malzeme ceket yerine giyilebilen bişey değil.Giyip çıkarması fileli olduğu için zahmetli bir malzeme.Benim alış amacım üzerine giyebileceğim normal mont veya ince yazlık swittişörtlerin altındada koruma sağlaması.Eğer benim üzerimde fazla kalmasın hemen her istediğim yerde üzerimden atıyım diyosan yazlık mont tavsiye ederim.

@darkdiamond
aslında tam anlamıyla niyetim oydu. tamamen mont yerine kullanmak istiyorum. şu almanya bağlantısına halledebilirsem. iki tane alacağım. o zaman kullanım konusunda detaylı bilgi yazabilirim.
nihayetinde uzun yolda kullanıma uygun görünüyor en kötü ihtimalle bu amaçla kullanırım

dostum ben onları elıme aldım cok agır ve fıle tarzında oldugu ıcın o filede herhangı bır yere takılırsa falan pek ıyı olmaz gıbı,bırde elıne alınca yıgılma oluyor bır yerde asılı durması lazm onu kapalı sekılde fıleye baglı oldugu ıcın sarkıyordu asağı ,pek pratık olmayabılır ama 50 euro lugu alabılırsen al derım

Mersin İl Temsilcisi
arkadaşlar bu iş tahminle olmaz. ben geçen sonbahar mersine fuar açıldığında 100 ytl ye almıştım. oldukça ucuzdu. keşke param olsaydı yedek olarak da alırdım. öncelikle ürünün pozitiflerini anlatayım :

1- ben deri mont kullanıyorum, yaz kış giyebildiğimden ve mersin de pek soğuk olmadığı için kışın montun altına, yazın da tişört üstüne giyebiliyorum.

2- bel koruması yanı sıra omuz, dirsek ve böbrek korumaları da mevcut. yazın bile terletmiyor.

3- tam güven ve güvenlik sağlıyor

4- bendeki modelin çok hoş bir yanı var, sırt protectini yelekten fermuarla ayırıp sadece bel ya da pmuz-kol protecti olarak giyilebiliyor.

5- giyip çıkarması oldukça kolay

şimdi de eksileri :

1- aşırı güvenden ötürü fazlaca iddialı hız ve hareket (viraja sert giriş gibi ) yapıyorsunuz.

2- fiyatı

başka bir motor sitesinin sponsoru bu ürünün benzerini 120 ytl ye satıyor fakan markası kalitesi hakkında bir bilgim yok bilginize. burda site ismi vermek yasak galiba isteyen bana öm atsın...

@limp65
en kötü ihtimal özel mesajla gönderirsen sevinirim. 2 tane almayı planlıyorum, malzemeyi bir görmek lazım.

http://www.protectwear.de/product_info.php?products_id=9&cPath=6

en son bunda karar kıldım. bağlantıyı da hallettik şimdi bana nasıl ulaştırılacağı konusunda biraz tecrübe lazım. benim tercihim dhl, en kötü ihtimal posta yolu ile alacağım. gümrük konusunda burada okuduğum kadarı ile biraz sıkıntı yaşanabilir, dhl ile sıkıntı yaşanır mı, astarı yüzünü geçer mi ?

file korumalı mont

Merhaba,aldığın ürün çok güzel gözüküyor,fiyatı da oldukça uygun,bende almayı düşünüyorum ,bağlantı konusunda yardımcı olursan sevinirim.

bu ürünü kullanan arkadaşlardan tecrübelerini ve ürüne ikame olabilecek daha düşük fiyatlı fakat koruma katsayısı yüksek ürün tavsiyesi rica ediyorum.
fiyatı yaklaşık 315-320 ytl arası takdir edersiniz ki iyi para. ama alınınca da bir kere alınır gibi görünüyor...

Burada 290 ytl aynı ürün...
http://www.motogiyim.com/main/product_detail.asp?pro_ID=491&sub_cat_ID=0&cat_ID=18

Hatta 187 ytl lik benzer ürün de mevcut.
http://www.motogiyim.com/main/product_detail.asp?pro_ID=216&sub_cat_ID=0&cat_ID=18

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar