ZAMANLAMA?

merhaba ben bu motor illetinin :) içine yeni düştüm sayılır. ama zamanlamam biraz kötü oldu. malumunuz kışa giriyoruz ama ben daha çok kararsız kaldım alıp almamak konusunda. havanın çok kötü olduğu zamanlar tabiki kullanmıyacağım ama bunun motora etkisi ne olur bilmiyorum ( yeni motorun yatması). işte bu konuyu siz tecrübelilere danışmaya karar verdim.

tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.

kazasız belasız bol keyifli sürüşler

Yeni başlayacağın için kışın almanı pek tavsiye etmem. Kışın binmek için bütün sürücü aksesuarlarının eksiksiz olması lazım ki binebilesin. ayrıca acemilikte biraz da tehlikeli olur. Bence fuarı beklemende fayda var, bu sene baya iyi olacak. . kolay gelsin. :cat:

bence de fuarı bekle çünkü az kaldı. bana göre kış ya da yaz olması pek sorun değil, fakat fuara az zaman kaldığı için biraz daha beklesen iyi olabilir. hem bu arada ekipman araştırması yapabilir ve biraz daha para biriktirebilirsin. böylece fuar'dan hem motosiklet hem de daha ucuza tüm ekipmanlarını alabilirsin.

fuarda tum modelleri canlı gorunce insan hangisine asık olması gerektiğini :joker: ve hangisini alması gerektiğini :pale: ayırt edebiliyo. fuarı bekle :queen: :queen:

Al al al al. Kışın motor ucuz. Sen yenisin hem ilk başta az biner, yavaş yavaş öğrenirsin. En güzeli.

Martdan itibaren motor fiyatları artmaya başlar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motor olmanın zamanı olmaz
tutku varsa
smoke.gif :cherry:

fuar daki fiyatlar gerçektende ucuz oluo mu yani fuardan almaya değer mi sizce

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar