@jimi_hendrix Yeniden yazdığını hemen fark etmedim...
insanların teknolojiyi süretle kabul etmesinde bana kalırsa psikolojik ve maddesel değerler yatıyor olabilir.
sebebini kısaca yine bence açıklamak isterim
önce planlı artan maddesel değerlerin (ekonomik olarak azalıştan bahsediyorum) her ne olursa olanaın
karşısında bize sunulan eğer satın alma gücün yoksa kanalize olacağımız yer tabikide orantısız sanallık (uyuşturulmuş bireylik)
başka açıcan bakınca neden kullanmasın ki insanlık bütün kankalar insta face yada başka ne ıvır zıvırsa.....
bizlere bedava gibi surpress ediliyor edilmediğinide kimse göz ardı etmesin ciddi cahillik olurdu benim öngörümde.
ama altında yatan temel basit kural bilgi toplamak
neden bu kadar çok bilgiye ihtiyaç duyuyorlar
insanın girerek yanlızlaşması bir program çercevesinde ilerliyormudur sizce (Paronayak düşünceler den alıntılar

))
yada birileri oturup elinde kadehi "ya bu ingiliz amcalar "böl ve yönetin"'in günümüz versiyonu sosyal yalnız ve ekonomik muhtaç bırak" ı doğru demişler

diyordur.
okuyucularımıza hatırlatmadır kimseye ne yapması gerektiği bu fikir paylaşımları sırasında gerçekleşmemektedir lütfen kişisel algılamayınız ama fikirlerinizi
getirin mutlaka keyifli olmazmı bizi eleştirmek ne dersiniz?
@jimi_hendrix Gitar dedin! yıllar içerisinde nasıl evrildi müzik algın ne tür ile ilgilisin vaktin varsa anlatsana az biraz
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:51 ----------
@KUVVETMİRA hem güldüm hem düşündüm teşekkürler

)) değerli bişi paylaştın benle sağolasın