Zafer bayrami

Donald_Duck, saol abi

TÜM TÜRKİYE VE DÜNYANIN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRIMI KUTLU OLSUN DOSTLAR

hepimizin zafer bayramı kutlu olsun, özellikle de şu adını telaffuz bile etmek istemediğim, canım Türkiyeme bela terörist örgütün hortladığı şu son günlerde...

en yakın arkadaşım hakkari-yüksekovada şuan asteğmen dağ komandosu ve eylül ayı içinde terörist avına operasyona çıkacak, allah sabır versin. çok üzülüyorum ama elden bişey gelmiyor.

Süper Moderatör (BBRR)
Tüm site sakinlerinin ve türk milletinin 30 ağustos ZAFER BAYRAMI nı en içten dileklerle kutlar bu aziz vatan için canlarını feda edip şehitlik mertebesiyle ödüllendirilen şehitlerimizi rahmet ve şükranla anarım

ata08b1ws.jpg

abi bu topraklar için kanlar aktı...
ama lanet olası bizler ne zafer bayramını ne cumhuriyet bayramını ne diğer ulusal bayramlarımızı biz türklere yakışır şekilde aşkla kutluyoruz...
ilnapoli hakkaride bir dağ komando okulunu olduğunu biliyorum...
türkiyenin en zorlu askeri eğitim yerleri...
1.ısparta dağ ve komando okulu
2.kayseri hava indirme tugayı...
3.manisa kırkağaç eğitim tugayı...
4.eski foça deniz piyade eğitim tugayı...
5.ise hakkari dağ ve komando okulu olduğunu söyleyebilirim...
aztekler genelde rahat ederler...
doğu şartlarında böyle birşey yok tabi...
herkes eşit ve herkes şehitliğe çok yakın :pr:

30 Ağustos zafer bayramımız cümleten kutlu olsun.

Not: Atatürk'ün "Nutuk" isimli kitabını hala okumadıysanız lütfen bir zaman ayırıp okuyun. Olayları ilk elden öğrenmek gibisi yok. Bir de bu aralar "Şu çılgın türkler" diye bir kitap çok tavsiye ediliyor ben henüz okumadım ama en kısa zamanda kitabı edinip okuyacağım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
BBRR kardeşim çok sağol :rendeer:
bende birazdan ANKARA gezisi formunu düzenleyen arkadaşa :pr: bi sitem yazdım :queen:
motorumdaki bayrağımıda açtım ofisime ve evin balkonunuda astım :rendeer:

mete_han, zaten kankam, ısparta dağ ve komanda okulunda eğitimini alıp acemiliğini tamamladı. usta birliğini ise yüksekova'da yapıyor. dediğim gibi operasyonu bekliyor şuan.

Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...

- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
********************I**********************

Forumdan Uzaklaştırıldı
Aha da bu topiği kaçırıyodum.. Bensiz olur mu beee :rendeer: :rendeer:
Bütün Şehidlerimize :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
dogus2vx.jpg

pardon baba karıştırdım hatları o zaman...
ben şırnakta iken dağ komandocularla biz amfibi deniz piyadeler arasında büyük rekabet vardı...
adamcağızın şaftı kaymıştır...
oralardaki eğitim zayiatlarının sayısını birde bana sorun..
sonra ankaraya deniz katip er olarak kaydım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
ayyy canım sen nerden biliyon gençlik parkını...
ankara elmadağ askeri inzibat karakolundaydım...
hem yazıcı hem posta hem devriye inzibat hem as.trafik hem komutan yalakası hem komutna çocuğunun bakıcısı yani yemediğim bok kalmadı...

Forumdan Uzaklaştırıldı
mete_han,
hem yazıcı hem posta hem devriye inzibat hem as.trafik hem komutan yalakası hem komutna çocuğunun bakıcısı yani yemediğim bok kalmadı...

Dedin de aklıma geldi.. Komutan bigün emir erini çağırmış ve çabuk bana bir lazer yazıcı bulun demiş.. Er ne yapsın bütün bölüğü aramış taramış akşama doğru bir askerle komutana çıkıp Komutanım istediğiniz Lazeri getirdim ama yazıcılığı pek yok galiba demiş.. Komutanın tepe atıyo tabi ulan diyo bi lazer yazıcı istedik bunu getirdin, iyiki scanner istemedik..

Süper Moderatör (BBRR)
yuh lan başlık neydi nereye taşıdınız sizden korkulur bu aralar ortalık kırmızı ona göre :cherry:

Zafer Bayramınız Kutlu olsun Dd amcayada bu günü tekrardan Hatırlattıgı için Teşşekur ederim.

Her ne kadar yarın için Ankarada Ataya saygı adı altında bir Motorcu gezisi olmasada yarın bulabildigim bir kac arkadasla gidiyoruz. Sanırım istanbuldanda katılacaklar olacak.

herkes bayraklarını assın arkadaşlar motorlarına süper olur ben henüz motor alamadıgım için arabama ve evime koymuş durumdayım hepmizin zafer bayramı kutlu olsun bizler oldukça bu vatan yıkılmaz nasılki bugünleri görmemizde şehitlerimizin kanı aktıysa gerektiğinde bizimde akar TÜRKİYE mizin ZAFER BAYRAMI tekrardan kutlu olsun...

Tüm Türkiye'nin zafer bayramı kutlu olsun..

Benim pek kutlu olamıyor çünkü herkese tatilken ben çalışıyorum.. :jocolor:

Bizler 83. yıldönümünü kutluyoruz inşallah torunlarımızda 183. yıldönümünü kutlar.
Vatanımızda yaşayan herkes' in Zafer bayramı kutlu olsun. :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar