Zafer Akçay - Şule Aydın ile Bi'Soralım ?

Motosikleti
Forza 250
Zafer Akçay iyi bir Youtuber ve iyi bir eğitmen. Videolarını yüreğim ağzıma gelmeden severek izliyorum.

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Sabah ben de izledim. Yer yer keyif aldım ama video bende biraz bazı şeyler eksik, sanki video yarıda kalmış hissiyatı uyandırdı. Şule Hanım yer yer konuyu hızlıca değiştirdi. Dolu dolu bir hissiyat vermedi açıkçası. Sanki video biraz aceleye gelmiş gibi.

Motosikleti
Cruiser
Sabah ben de izledim. Yer yer keyif aldım ama video bende biraz bazı şeyler eksik, sanki video yarıda kalmış hissiyatı uyandırdı. Şule Hanım yer yer konuyu hızlıca değiştirdi. Dolu dolu bir hissiyat vermedi açıkçası. Sanki video biraz aceleye gelmiş gibi.
Haklısın, ama biz motorcu gözüyle baktığımız için öyle. Konuk olduğu programı izleyen çok büyük bir kesim var, konu sadece motosiklet olsaydı, yada bizim istediğimiz formatta olsaydı, bu kez de hitap ettiği kesimi yakalayamazdı.
Bu sebeple, eksiklerden ziyade bu konular normalde ulaşamadığı bir kesime ulaştığı için daha kıymetli.

zafer hoca'ya programın sonunda, motosiklete başlamak için en erken yaş ne olmalı diye sordular.
genç arkadaşlara, bu cevabı tekrar vurgulamak istedim.
naçizane, ben de aynı düşüncedeyim.

oğlum liseye giderken motosiklete heves etti.
trafikte 5 sene araba kullanmadan olmaz diye kestirip attım. motor kullanmayı öğrenmek istiyorsan enduro kursuna yazdırayım, hafta sonları arazide istediğin kadar kullan dedim. ona da bizimki yanaşmadı.

hatta, elinin altında motosiklet bulunması tehlikeli diye düşünüp motorumu sattım. oğlum 25 yaşına girene kadar motor almadım.

Motosikleti
Yamaha Fazer 800 ABS 2011
Hoca dediğiniz kişi frenlemeyi ve de virajı bilmiyor...
(fren videosu cekti zamanında altına yorum yazdım videoyu kaldırdı. diğeri de sağa viraj dönerken forumdan galiba bir arkadaşı biçiyordu...)

Motosikleti
cbf 150
Hoca dediğiniz kişi frenlemeyi ve de virajı bilmiyor...
(fren videosu cekti zamanında altına yorum yazdım videoyu kaldırdı. diğeri de sağa viraj dönerken forumdan galiba bir arkadaşı biçiyordu...)
videosunu hatırlıyorum bende yorum yapmıştım. dediğin gibi uçmuş. Birde geçtiğimiz aylarda yurtdışında büyük bir kaza yaptılar gittikleri grupla hala videoları gelmedi. Motoru tamir ettirdiler hem kendininki hem oğlununki. ilginç ilginç hocalar işte.

Motosikleti
Cruiser
Geçenlerde TT yeni motorunu tanıtırken de yerin dibine sokmaya çalışanlar olmuştu. Bunlar aynı zihniyet, orayada yorumumu yazmıştım.
Zafer Akçay benim babamın oğlu değil, körü körüne fanatizm de yapmıyorum.
Hatta Zafer Akçayla aynı motosiklet türüne bile binmiyorum fakat ;
Çok uzun zamandır bu camiada biliniyor,
Üslubu düzgün, diksiyonu düzgün, iyi eğitim almış, kendini de camiayı da gayet iyi ve net ifade ettiğini düşünüyorum.
Bugüne kadar paylaştığı videoları milyonlarca kez izlenmiş, paylaşılmış, örnek gösterilmiş.

Benim bu videoyu burada paylaşma sebebim de "Ne güzel programa çıkıyor, motosikletle ilgili çok daha fazla kişiye ulaşarak farkındalık oluşturuyor" şeklinde düşündüğüm için paylaşma ihtiyacı hissettim.

TT konusunda yaptığım yorumla aynı şeyi ifade edeyim,
Zafer Akçay şu an uğraştığı işe seçimle gelmedi.
Buyurun siz daha iyisini yapın, ben de sizi destekleyeyim, öveyim.
Kaç kişiye ulaştınız ?
Kaç kişiye eğitim verdiniz?
Kaç insanın faydalanması için kaç video yayınladınız ?
Türkiye'de trafik kültürünün oluşması için şimdiye kadar neler yaptınız ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar