Zabıta Park Cezası Hakkında

İcra takibi büyük bi problem değil dimi ? Valla günün sonunda aynı parayı alacaklarsa ödemeyeceğim. Bakalım ne olacak. Bana da icra gelsin, icra gelince öderim o halde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sadece belediyenin e-belediye hizmetinde çıkıyor. Bi tek oradan ödenebiliyor.
İşi icra takibi boyutuna getirmenizi hiç önermem, herhangi bir icra takibinde çalışmış olduğunuz tüm bankaların sistemine bu online vergi dairesi tarafından iletilir, mevcut bankalarınızda kredi limitleriniz varsa dondurulabilir, icra ödendisinin dekontunu tüm bankalara göndermeniz gerekir, yeni kredi taleplerine olumsuz cevap verilebilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim başıma bir gün gelmişti, Ankara’da trafik cezası yediğime dair bir belge ulaştı, araç kiralama şirketine aitti, onları aradım, o tarihte Ankara’da olmadığımı söyledim. Öncelikle cezayı ödememi söylediler, akabinde de o gün o saatte işe gelirken geçtim güzergahlardaki MOBESElerin direklerindeki seri numaralarını istediler, mahkemeye itiraz davası açacağız dediler. İki ay sonra mahkeme trafik cezasını iptal etti ve paramı iade ettiler.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Bu aralar icra konusunda şirket sahipleri dikkat etmeli, 5.000 Tl gelir geçiçi vergisi yüzünden arabama hak mahrumiyeti koymuştu yeşil vergi dairesi, son 12 ile 6 ay arasındaki borçlarımdı. Allah'tan erkenden fark ettimde borcu kapattım yoksa keyifli bir günde çevirmeye girip arabanın bağlanmasını bu kadar saçma tutarla hiç istemezdim.
benim de vergi borcum var hala faiz yiyor 12 aya yakın oldu ama arada bi vergi dairesi ödeme emri maili gönderiyor o kadar nereden bakıyoruz bu hak mahrumiyeti olayına

Motosikleti
Ns200 15"
E devlet araçlarım kısmından bakılıyor, hak mahrumiyeti varsa zaten direkt olarak o sayfada çıkıyor.

Ne için mahrumiyet olduğunuda muhasebecinizden öğrenebilirsiniz.

Motosikleti
D400
O değil de Forum Bornova içinde yer alan Migros'ta özel güvenlik olarak çalışan tirrek bir çocuk var, acaip dövesim var hergeleyi. Bu denyo geçen ay işe başladı, ilk başta içki reyonundan kimse mal çalmasın diye reyonu korumak için görevlendirildi, şimdi de kasaların arkasında görevini yapıyor. Pzvngi ne zaman görsem elde telefon reels kaydırıyor, zerre işiyle alakası yok. Yakındır, "Kardeş sen ne ayaksın?" diye muhabbete gireceğim. Kendimi her şeye maydonoz Albay emeklisi gibi hissediyorum.

Zabıta konusuna gelince, kim takar zabıtayı?

adamlara muhtemel 25 bin maaş verip 12 saat ayakta dur diyorlar; en azından görev yerini terk etmeden reels kaydırıyor öyle düşün :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar