z-moto ya çok teşekkürler.. :)

az önce evime gelen büyükcene bir zarfın içinden 1adet 2007 kawasaki modellerinin olduğu katalog ve 2 adet motoshow2007 davetiyesi çıkmıştır.bu kadar ince düşünen Z-moto ya sonsuz teşekkürlerimi sunarım. :rendeer:
müşteri memnuniyeti diye ben buna derim :cat: :cat:

ince bir davranış ama, z-moto'nun böyle göz boyamalar yerine, siparişi verilen parçaları zamanında getirmesi lazım!!

evet gecenlerde de bole bı konu acılmıstı
herkes aynı yorumları yaptı
:)
su musterı memnunıyetını parca gosterselermıs daha ıyı olurmus
(kawa kullanmadıgım ıcın bılmıorum)

Bak seeeeennn :queen: walaa helal olsun ne denir ki :queen: :queen:

ben hiç kawasaki kullanmadım ama dayımın klr'si var o dertli.. ayrıca forumlardan sıkça takip ediyoruz zaten z-moto'yu..

Satış sonrası servis olayında biraz ilerleme gösterdiler gibi geliyor. En azından eskiye göre bir ilerleme mevcut...:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadi gözün aydın :) ......

Z-moto da kadro değişti, işlerini gayet güzel yapıyolar. Eskiye dayalı bilgilerle burda bu firmayı yargılamayalım lütfen. :cat:

Geçen motorum ER6N di 4 ay kullanıp sattım parça ihtiyacım olmadı o yuzden parça bekleme konusuna yorum yok.
Davetiyeler banada geldi, hoş.
O kadar motor aldık bi davetiye yollamadılar denmesinden iyi

Z-moto da kadro değişti, işlerini gayet güzel yapıyolar. Eskiye dayalı bilgilerle burda bu firmayı yargılamayalım lütfen. :cat:

kesinlikle haklısın ama yinede beklemek ve görmek lazım. hiç kawa kulllanmadım ama Z-moto ile ilgili pek iç açıcı şeyler duymadım şimdiye kadar. Zamanla yapılan kadro değişikliğinin müşteri memnuniyetine yansımaları görülecektir düşüncesindeyim...

bi honda sahibi olarak her yerde soylerim gecen yaz zamaninda bir parca istedim 18 saatte elime gecti, tininin tini seklinde duydugunuz yerlerden ezbere konusmayin, sahit olduysaniz ne ala, aksi halde forumlardan takip ettiklerinize her zaman guvenmeyin, bu marka olaylarini yonlendiren maddi cikari olan insanlar var etrafimizda :cat:

rayjay;Kesinlikle çok doğru söylüyorsun, kulaktan dolma bilgilerle firmalar kötüleniyor. Ben şimdi çıkıpta suzuki servisi hakkında birşey diyemem, çünkü kullanmadım ve bilgim yok. Z-motoyla ilgili şikayetlerde hep 3. 4. ağızdan, arkadaşımın arkadaşı var o memnun değil, komşumun tandığı var o memnun değil tarzında. bu marka olaylarini yonlendiren maddi cikari olan insanlar var etrafimizda bu lafın da olayı çok güzel özetlemiş kutlarım seni :cat: :cat:

kesinlikle haklısın ama yinede beklemek ve görmek lazım. hiç kawa kulllanmadım ama Z-moto ile ilgili pek iç açıcı şeyler duymadım şimdiye kadar. Zamanla yapılan kadro değişikliğinin müşteri memnuniyetine yansımaları görülecektir düşüncesindeyim...

sorunda orda işte,hep kulaktan duyma laflarla kötüleniyor. halbuki firmalar arasında bu işe en iyi bilenlerden z-moto.

bi honda sahibi olarak her yerde soylerim gecen yaz zamaninda bir parca istedim 18 saatte elime gecti, tininin tini seklinde duydugunuz yerlerden ezbere konusmayin, sahit olduysaniz ne ala, aksi halde forumlardan takip ettiklerinize her zaman guvenmeyin, bu marka olaylarini yonlendiren maddi cikari olan insanlar var etrafimizda :cat:
:cat: :cat: azımdan aldın lafı...

Bilgisayar işinde mac uyumlu bilgisayar ne demekse , motor da kawasaki de sanki o .
Fuarda da gördüğüm üzere kawasaki motorlarının ayrı bir havası var.En çok bir kawasakiye sahip olmak istiyor insan.Türkiyeye özgü bir distribütör çekincesi hala devam ediyor.Tabii bir motor alırken bunun yaşadığım şehirde kaç servisi var, parça lazım olsa kaç günde gelir... gibi sorulara cevaplar çok olumlu değilse insan bi adım geri duruyor.

Biz yamaha dan hiç böyle şeyler görmüyoruz :p Biz insan değil miyiz :queen:

Biz yamaha dan hiç böyle şeyler görmüyoruz :p Biz insan değil miyiz :queen:

Antalya'da koskoca Nebioğulları varken hele hele Cygnus'la Yamaha'dan tabiki bir şey görmezsin.Hatta büyük konuşmayayım ama sırf yedek parçalarından bile aynı gün içerisinde sıfırdan bi Cygnus yaptırabilirsin Nebioğulları'n da.Allah her markaya Nebioğulları gibi bayi nasip eylesin.Amin.Tü tü tüüü...::148:::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar