Kardeşim yaşın itibariyle YZF 125 derim. Yalnız 8,5-9 arası ikinci el yzf ye vereceğine... zaten 125 kullanmışsın ne gerek var tekrar yzf düşünmene. Senin gözün 250'likler de olmalı. beygir gücünde olmalı. 13 Beygir yzf 125, 24 ile 26 33 beygir arası değişen motorlara bak artık. Trafikte birileri seni sıkıştırıyorsa şöyle vitesi atıp bi kaçabilmen gereken bir motorun olmalı.
1-Sıfır YZF125 alacaksan, alma! 10.150 ye arkadaşım aldı. Arkadaşımda bana aynı soruyu sormuştu YZf 125 mi GT250 Naked mi dedi. Bende YZF 125 dedim. Kredi çekti sıfır aldı v.s
Peki Neden GT250 Naked alma dedim?
Bir arkadaşım daha Aydın dan GT250 Naked aldı geldi. Motor deli gibi yağ yakıyor. Rektefe'ye girmesi lazım. Eksoz'dan beyaz duman atıyor. Sürekli benzin katar gibi yağ katıyor arkadaşım. Denizli'de çoğu ustaya götürmüş "bizi hyosung a bulaştırma kardeşim" diyorlarmış, başka bir yere götürüyor. elimde var yatıyor demiş. başka bir yere götürüyormuş, ilgilenmiyorlarmış bile. Hyosung dert anladın mı. Alan çoğu kişi görüntüsüne aldanarak alıyor.
Motosiklette önemli olan işlev yürüyen aksam ve motor bloğunda ki aksamın düzgün çalışması.
Sen YZF 125 yerine bence CBR 250R-NİNJA 250-SYM WOLF 250NS-INAZUMA-BAJAJ PULSAR 200 düşünmelisin. SS düşünüyorsan CBR yada NINJA bak derim. PULSAR'ı da araştırabilirsin.