yzf r125 hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.a arkadaşlar yzf r125 alıcağım. Nasıl bi motor bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim

kardeşim onu izledim bu arada o adamı hiç sevmiyorum cbr 125 i övüyor yzf yi yerin dibine gömüyor

Kardeşim sana tavsiyelerim olacak.

Açılmış konuları açmak,hakkında sayfalarca yazı yazılmış,videolar çekilmiş konuları buraya tekrar tekrar açmak insanların antipatisini toplayacaktır ve sana cevap vermeyeceklerdir.

Forum sayfalarının amacı hiç konuşulmamış şeyleri konuşmaktır.Yenilikleri,farklılıkları paylaşmaktır.Biz forum olarak alzheimer hastaları gibi ikide bir aynı şeyleri konuşmak,dinlemek,yazmak istemiyoruz.

Forumda aradığın konu hakkında istemediğin kadar yazı var ve konuşulmadık hiç bir tarafı kalmamış..Kimseden tavsiye bekleme.Elin adamı al dedi diye motor alma.Genç bi arkadaşsın sizin devir bilgi devri.Oku,araştır,sorulmamış bişeyle karşılaşırsan o zaman sor ki herkes faydalansın..

Son tavsiyem google yamaha yzf r 125 yazıyorsun.Tüm sorularının cevabı orda fazlasıyla var...

10 gün arayla aynı soruyu takla attırarak sorduğun için bunları yazmak gereği duydum..

Azcık araştırın yav. Bu arada övüyor sövüyor dediğin adam her modelin oluru neyse onu söylüyor para karşılığı markaları övmüyor diye kanal ile ilişkisi kesildi. Belki sen duymak istemezsin ama makinanın oluru o. Ha kötümü değil. Ama emsalerine göre yavaş gidiyor.

Burda sorman gerken senin için krıterler neler.

Fİyat
performans
dizayn
oturuş
tarz
servis
yedek parça
marka

bunlara göre bir değerlendir almak istiyorsan al.

Konu açılması konusundada merr e katılıyorum. ybr-cbf-tvs, ninja-cbr-yzf konularını görmekten bıkıyor insan.

Kişisel görüşümü sorarsan ben cbr ı tercih ederdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar