Yzf R125 Grenaj

Merhaba arkadaslar. Sorum kisa ve basit 2014 mat gri r125'im var. Malesef dikkatsizlik sonucu sol tarafina yatirdim çizik oluştu. Sifir grenaji nereden temin edebilirim ve fiyatlari hakkinda bilginiz var mi? Ayrica boya secenegi vs dusunulebilir ne onerirsiniz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaslar. Sorum kisa ve basit 2014 mat gri r125'im var. Malesef dikkatsizlik sonucu sol tarafina yatirdim çizik oluştu. Sifir grenaji nereden temin edebilirim ve fiyatlari hakkinda bilginiz var mi? Ayrica boya secenegi vs dusunulebilir ne onerirsiniz?

arkadaşımın yzf 125 e elçik demirine 60tl ayaklığa 180 tl istemişti servis, sen bir de grenaj diyorsun 4 basamaklı fiyatlara hazır ol
geçmiş olsun...

arkadaşımın yzf 125 e elçik demirine 60tl ayaklığa 180 tl istemişti servis, sen bir de grenaj diyorsun 4 basamaklı fiyatlara hazır ol
geçmiş olsun...

400 lira gibi bi ucret diye gordum biyerde ama emin degilim. Degisecek tarafi sadece solda r125 yazan stickerin oldugu grenaj. Ayrica alternatif olarak lokal boya onerir misiniz? Resim ekliyorum
http://www.imgim.com/img-20160327-wa0015.jpg

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
400 lira gibi bi ucret diye gordum biyerde ama emin degilim. Degisecek tarafi sadece solda r125 yazan stickerin oldugu grenaj. Ayrica alternatif olarak lokal boya onerir misiniz? Resim ekliyorum
http://www.imgim.com/img-20160327-wa0015.jpg

benim arkadaşda yzf 125 var mavi renk eski kasa motoru 3 kez düşürdü şehir içinde acemilikten ani fren yapmaktan 2 defa motordan inerken 1 kez düşürdü motorun sol kısmındaki grenaj da r125 yazan stickerin altı çizikler dolu arkadaşım hiç bir şey yapmadı çizik şekilde dolaşıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar