tercih meselesidir
para kiminse keyif onundur :cat:
para kiminse keyif onundur :cat:
Param çok ise nereye harcadığımın hesabını mı vereceğim ?
biraz pahalı ama güzel motor son hızı kaç km/sn dir acaba
sorun para olup olmaması değil.sorun o para edip etmemesi.istesem o aletten 8 tane alır yzf 125 kolleksiyonu yaparım diyesim geliyor da demicem ..bu nasıl bir mantıktır, anlamadım anlamicam. 9000 lira sen vermeyebilirsin ama insanlarda SENiN GiBi düşünecek yada senin tercihlerine ortak olacak diye birşey yok. 125cc'lik bir SS almayı düşünsem, bu makineyi tercih ederdim. Son dönemlerde inanılmaz BOŞ konular açılır oldu forumda!..
sorun para olup olmaması değil.sorun o para edip etmemesi.istesem o aletten 8 tane alır yzf 125 kolleksiyonu yaparım diyesim geliyor da demicem ..
avrupada gelir düzeyi bizim 5 katımız ülkelerde o alet türkiyedekinin nerdeyse yarı fiyatında haberin var mı?
sorun para olup olmaması değil.sorun o para edip etmemesi.istesem o aletten 8 tane alır yzf 125 kolleksiyonu yaparım diyesim geliyor da demicem ..
avrupada gelir düzeyi bizim 5 katımız ülkelerde o alet türkiyedekinin nerdeyse yarı fiyatında haberin var mı?
amacım fiyatları sorgulamak alanı almayanı rencide etmek değil.Orada her motor yarı fiyatına ama![]()
bence 9 milyar ona vericegime 12-13 milyar verir ikinci el daha guclu bi racing alirim:rendeer:
Çok Ü.B.D.E.H. gördüm seni :mrgreen: