yzf r 25 sigorta

Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum Bursada yaşıyorum yaş 19 ilk araç. Yzf r 25 alacağım şirketin sigortacısını aradım 0 motosiklete 850 tl sigorta çıkarttılar.Bu ilk seferindemi böyle yoksa bukadar kazık sigortayı hersene ödemek zorundamıyım? Yaş gittikçe bu da düşüyor mu?Birde atıyorum aldım motosikelti yaptırdım 1 sene.Ertesi sene 1 yıl boyunca yokum ülkede motosikleti trafiğe çıkartmayacağım.Geldiğimde eski senenin sigortasını da ödemek zorunda mıyım?

Son düzenleme:
seçimlerden sonra zorunlu trafik sigortasına büyük zam geldi... uçuk rakamlar çıkıyor...

Seçimden ainra normale donecek falan dediler secim bitti daha hic birseyin dustugu yok bindirdikce bindiriyorlar benzin isine dondu buda

İlk motorum r25
Yaş 25, 5 senelik B ehliyetim var.A2 daha yeni.5 sene kazasız bir fiil araba kullanıyorum.

245 tl verdim (allianz sigorta) sigortaya.

Bu zorunlu sigorta fiyatına etki eden faktörler çok fazla. Geçen "Motosiklet Muhabbeti"nde adam vlogda uzun uzun bahsetti. İşte o motorun trafikteki sayısı + kaza oranı + motorun yaşı + senin yaşın + ... böyle uzayıp gidiyormuş. Gençler biraz risk faktörü oluşturduğundan daha fazla çıkıyormuş fiyat. Şehirden şehire bile değişebilir. Ben Uşak'da okuyorum burda halledicem o işleri bakalım bana kaç çıkıcak :)

Not: Aletin trafikteki sayısı ne kadar çoksa o kadar çok para çıkıyormuş.

ben 2012 cb125e ye 500 tl ödedim sigorta ilk motorum olduğu için dediler. el mahkum verdik...

Hocam bende yeni r25 aldim. 07 plaka 560 tl odedim 2. Motorum. Fiyat olarak yas ilk motor ve en cokta plaka fiyati degistiriyor. Sigortam.net i arayip oradan teklif al. 20 tane sigorta firmasiyla calisiyorlar ve en uygun teklif garantisi sunuyorlar. Daha uygun baska bir yerden teklif aldiginda para iadeni yapiyorlar. Aradiginda referans olarak Gürcan fatih başbağ dersen yardimci olurlar. Banada katkin olmus olur :)

Hocam bende yeni r25 aldim. 07 plaka 560 tl odedim 2. Motorum. Fiyat olarak yas ilk motor ve en cokta plaka fiyati degistiriyor. Sigortam.net i arayip oradan teklif al. 20 tane sigorta firmasiyla calisiyorlar ve en uygun teklif garantisi sunuyorlar. Daha uygun baska bir yerden teklif aldiginda para iadeni yapiyorlar. Aradiginda referans olarak Gürcan fatih başbağ dersen yardimci olurlar. Banada katkin olmus olur :)
plaka ruhsat dahil 560 mı

O şehirde motorunuzdan kaç adet varsa ona göre bir fiyat veriyorlar.

Sigortadan bahsediyoruz ☺ Plaka ruhsati kendim hallettim 200 lira civarindada o tutuyor.

seçimlerden 2 gün sonra dragstar 650 ye ve shadow 600 e sigorta yaptırdım 2001 model motorlar.. 640 lira civarı tuttu tanesi. neden diye sorduğumda yeni zam açıklandığını neredeyse 100% e yakın rakamlarda bindiğini belirttiler. 3 ay önce sıfır 2015 model arabaya 340 lira, geçen aralıkta ninja 250sl e 230 lira şubat mart gibide r25e 290 lira ödemiş idim...hasarsızlık vs var ama ne fayda.........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar